Weltauto se relocheaza de la Porsche București Vest 1 la Porsche București Vest 2

Continuând proiectele de dezvoltare și optimizare a spațiilor de expunere și service din vestul Capitalei, Porsche Inter Auto Romania mută parcul auto și serviciile conexe Das Weltauto de la Porsche București Vest 1 în spațiul Porsche București Vest 2.

 

În același parc auto se vor reuni toate modelele grupului Volkswagen, cu excepția celor din categoria luxury (Porsche, Bentley, Lamborghini) care vor fi comercializate, ca și până acum, numai în cadrul centrului specializat Porsche Pipera.

Noua organizare a parcului Das Weltauto permite clienților ca, în același loc, să vizioneze, să testeze și să cumpere orice automobil rulat, de calitate din portofoliul Volkswagen Group. Capacitatea parcului Das Weltauto poate atinge un număr maxim de 150 de autovehicule.

Centrul Porsche București Vest 2 devine, astfel, pentru clienții de automobile rulate, un one-stop-shop în care pot găsi mașina potrivită, împreună cu oferte de finanțare asigurate prin Porsche Finance Group,  garanții, asigurări și service de înaltă calitate.

‘Das Weltauto se adresează clienților care caută un partener de încredere pentru achiziționarea unui automobil rulat și se diferențiază pe piața de profil nu numai prin garanții și servicii conexe, dar și prin opțiunile de achiziționare – leasing sau trade in – pe care le poate oferi datorită puterii financiare a Grupului Volkswagen,’ a explicat Mihai Popescu, director executiv Porsche București Vest 1 și Porsche București Vest 2.

Adaugă un comentariu