Zece vorbe de duh dure ale lui Jeremy Clarkson

Jeremy Clarkson este de departe cel mai cunoscut prezentator auto din lume. Un personaj controversat, Clarkson este totodată și un bun jurnalist care scrie articole săptămânal în publicații prestigioase ca The Sunday Times și The Sun. Iată zece lucruri memorabile și dure spuse de jurnalist de-a lungul vremii:

1. Nu înțeleg de ce e nevoie de benzi speciale pentru autobuze. De ce cei care nu au bani, trebuie să meargă  mai repede decât mine?

2. Nu știu de unde a apărut Lada cu care am mers. Sau cine a făcut-o. Pot doar să ghicesc doar că cel care a făcut-o, a fost  foarte supărat pe ceva.

3. Submarinele nucleare britanice sunt  considerate nesigure … Oare de ce? Probabil pentru că nu au o rampă pentru scaune cu rotile.

4. Dacă ați cumpărat un BMW 645Ci, seria 6, vă sfătuiesc să plecați de la casa prietenilor cu spatele, astfel încăt aceștia să nu observe partea cea mai urătă a masinii.

5. Unica persoană de pe planetă care arăta bine pe bancheta din spate a unei decapotabile cu patru locuri a fost Adolf Hitler.

6. Am întâlnit domnișoare frumoase la volanul Toyota Prius, femei fermecatoare în Peugeot. Dar de ce Renault este condus doar de niște babe urâte?

7. Am văzut răni cangrenate care arătau mai bine decât acest Porsche Cayenne.

8. Când eşti la o petrecere şi le spui oamenilor că ai un Nissan Almera e ca şi cum le-ai spune că ai virusul Ebola şi te pregăteşti să strănuţi.

9. Nu trebuie doar să te fereşti de Suzuki Wagon R. Trebuie să te fereşti de el aşa cum te-ai feri de o partidă de sex neprotejat cu un travestit etiopian

10. Volkswagen plăteşte 200 lire sterline ca să cumpere un set de patru injectoare de carburant pentru modelul Golf, varianta Diesel. Cei de la Kia probabil că ar face vreo câteva automobile noi de banii ăştia.

jer

Adaugă un comentariu