Zvon: BMW i8S ar putea fi cadoul bavarezilor pentru celebrarea celor 10 decenii

In 2016, BMW va celebra 10 decenii de la infiintare, iar pentru a serba cum se cuvine frumoasa varsta, bavarezii vor sa dea nastere unui model special. Zvonurile din ultima perioada vorbesc despre o versiune “hard-core” a lui BMW i8.

Numele de cod este M100, iar vocile spun ca denumirea comerciala va fi BMW i8S. Asa cum probabil ati intuit, versiunea sport a hibridului bavarez va sosi cu o serie de accesorii exterioare mult mai agresive.

Citeste si: Modelul unicat BMW i8 Concours dElegance Edition s-a vandut pentru suma de 825.000 de dolari

In plus, zvonurile vorbesc despre o suspensie imbunatatita, pneuri mai late si un sistem de franare mai potent. Sub capota, exista voci care spun ca am putea vedea fie un motor twin-turbo de 2,0 litri si aproximativ 320 CP, fie un agregat de 3,0 litri si sase cilindri care sa produca 480 CP.

In dreptul motorului electric, aceleasi zvonuri vorbesc fie despre un agregat de 109 CP care sa faca echipa cu cel de 3,0 litri, fie despre unul de 204 CP care sa fie integrat alaturi de cel de 2,0 litri.

Citeste si: Un BMW i8 show-car este disponibil pe eBay

In aceste conditii, BMW i8S ar putea accelera de la 0 la 100 km/h in doar 3,5 secunde, iar viteza maxima va fi limitata electronic la 250 km/h.

Via | AutomobileMag

 

Adaugă un comentariu