UPDATE: Jon Olsson testează noul său Audi RS6 de 950 CP

UPDATE: Jon Olsson se pregătește să concureze în Gumball 3000 rally, cursa în cadrul căreia an de an, o mulțime de supercaruri pornesc din diverse orașe ale lumii pentru a parcurge 3.000 de mile. Anul acesta, Jon Olsson va merge în Gumball 3000 alături de noul său Audi RS6. Dar până atunci, iată cum se pregătește schiorul suedez pentru una dintre cele mai galonate competiții ale anului. 

———–

6.04.2015

Începând de astăzi, celebrul schior suedez Jon Olsson are o nouă mașină extremă în garaj. Vorbim despre un Audi RS6 care a fost modificat masiv atât la nivel exterior, cât și în dreptul compartimentului motor.

Cei care nu sunt familiarizați cu Jon Olsson ar trebui să știe că suedezul are acasă un Lamborghini Gallardo, un Murcielago SV, un Audi R8 și un Nissan GT-R modificat masiv.

jon olsson audi rs6 (1)

Pachetul pentru Audi RS6 a fost gândit de fostul inginer șef din cadrul Koenigsegg. La exterior, vedem un kit extrem de agresiv și sportiv, inspirat de mașinile din DTM și care este completat perfect de pachetul de performanță. Sub capotă, motorul V8 twin-turbo de 4,0 litri dezvoltă acum 950 CP, dar puterea poate ajunge și la 1.000 de cai atunci când se opetează pentru combustibil cu cifră octanică mare.

“Întotdeauna am fost nebun după stilul exterior al mașinilor din DTM, iar visul meu a fost să am un astfel de vehicul de stradă”, a declarat Jon Olsson.

Adaugă un comentariu