Cum să cureți parbrizul cu soluții casnice

Degresarea parbrizului pe interior este o problemă cu care se confruntă tot mai mulți conducători auto. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu soluțiile care să-i scape pentru o perioadă îndelungată de timp de urmele de pe parbriz.

  1. Piele de căprioară

Aceasta este metoda la îndemâna oricui. O bucată de piele de căprioară poate poate face minuni pe interiorul lunetei. Aceasta trebuie însă un pic umezită cu apă călduță pentru a avea efectul scontat.

  1. Cârpă, ziar și soluția de curățat geamuri

Aceste trei ingrediente pot duce la claritatea de care orice șofer are nevoie. Pulverizați soluția, apoi ștergeți cu cârpa uscată cu mișcări ample. Ulterior, folosiți ziarul deoarece cerneala de pe ziar actionează la fel ca un polish pentru sticlă și nu lasă deloc urme.

  1. Apă și spirt

Și această combinați poate fi extrem de folositoare pentru urmele de pe interiorul parbrizului, lunetei și geamurilor laterale. Amestecati 3 parti otet cu o parte apa si puneti solutia într-o sticla cu pulverizator, apoi ștergeți cu o cârpă. Rezultatul va fi cel așteptat.

  1. Suc de lămâie, apă și oțet

Amestecați 1 l de apă, 5 cl de zeamă de lămâie și 10 cl de oțet alb pentru a obține o soluție care funcționează fix ca un lichid de spălat parbrizul. Cu cât îl faceți mai concentrat, cu atât curățarea va fi mai eficientă.

Adaugă un comentariu

Articole similare