Ce se întâmplă la un impact frontal la 10 km/h fără centură de siguranță

Nepurtarea centurii de siguranță este, în continuare, una dintre cele mai mari cauze ale deceselor în trafic. Conform unui raport al Comisiei Europene, în 2016, 25.500 de persoane și-au pierdut viața pe șoselele din Uniunea Europeană. În mediu urban, accidentele au loc, în general, la viteze mici, iar centura de siguranță joacă un rol extrem de important.

Iată un impact la 10 km/h și fără centură de siguranță. Data viitoare când te urci în mașină și ești convins că ție nu ți se poate întâmpla nimic, cuplează, te rugăm, centura de siguranță!

Via | HotNews

 

    mihai says:

    Din pacate nu este adevarat acest test.Lipsa volanului si a mainilor sprijinite ar arata o cu totul alt finis.Sonadajele aste sunt de toata jena si sprijina abuzul politistilor care stau ca corsarii pe drumurile publice.>>>>Nu viteza ucide <<<ce ucide: vorbitul la telefon ucide ,ucide neadaptarea vitezei la conditiile meteo si de trafic. Ucide depasirea altor masini prin evaluarea gresita a timpului de depasire in timp optim .soferul prea sigur pe el avand alte preocupari decat atentia concentrata pe mentinerea directiei si manevrarea lina si imperceptibila a comenzilor.Daca sponsorizati un documentar va arat clar unde sunt cu adevarat problemele si de ce se intampla accidente.Toate sondajele sunt lipsite de adevar si nu sunt documentate temeinic.

    Marius says:

    Mihai,
    Nu toate locurile din masina au volan!!!
    NU AI INTELES NIMIC DIN ARTICOL desi se adreseaza celor ca tine, care stiu multe:”Daca sponsorizati un documentar va arat clar unde sunt cu adevarat problemele si de ce se intampla accidente.Toate sondajele sunt lipsite de adevar si nu sunt documentate temeinic”.
    Aici nu era vorba de nimic altceva decat de purtatul centurii de siguranta.

Adaugă un comentariu