Cele mai bune reclame care au rulat în timpul Super Bowl 50

Noaptea trecută s-a desfășurat Super Bowl 50, cel mai așteptat meci de fotbal american al anului. Dacă toată suflarea de peste Ocean a fost fascinată de jocul celor două echipe și de show-ul din pauza meciului, europenii se agită mai mult când vine vorba de reclame.

De aceea, am realizat un top cu cele mai bune reclame auto care au rulat în timpul Super Bowl 50. Iar pentru a nu avea reclamații, le-am pus în ordine aflabetică.

Acura – Super Bowl 50

Acura a lansat în timpul Super Bowl 50 o reclamă pentru noul NSX. Hibridul Acura a reușit să smulgă aprecierile fanilor, iar lumea deja vede acest model ca pe unul de colecție. Primul exemplar s-a vândut la licitație pentru suma de 1,2 milioane de dolari.

Audi – Super Bowl 50

O altă reclamă care a impresionat audiența în timpul Super Bowl 50 a fost cea pregătită de Audi. Pe o coloană sonoră pregătită de regretatul David Bowie, Audi face o paralelă între o aeronavă spațială și un R8.

Buick – Super Bowl 50

Buick a decis să promoveze noul Enclave în spotul din timpul Super Bowl 50. Deși pare un clișeu, americanii au recurs la o ceartă între câini pentru promovarea lui Enclave.

Honda – Super Bowl 50

Așa cum spuneam și mai sus, animalele personificate par să atragă clienții. Honda a rulat un spot pentru Ridgeline în cadrul căruia o turmă de oi și un câine sunt capabili să articuleze cuvinte.

Citește și: Top 10 – Cele mai bune reclame auto din cadrul Super Bowl

Hyundai – Super Bowl 50

Hyundai a fost producătorul cel mai deschis la buzunar. Sud-coreenii au pregătit trei reclame pentru Super Bowl 50, însă cea mai interesantă parodiază o scenă din pelicula The Revenant.

Kia – Super Bowl 50

Kia l-a convins pe Christopher Walken să joace în spotul pentru Super Bowl 50. Acesta ne arată diferența dintre șosetele monocrome și cele colorate.

MINI – Super Bowl 50

Așa cum era de așteptat, MINI a mizat pe ceva emoțional. Alături de Serena Williams, britanicii au lansat spotul “Sfidează etichetele”. În prim-plan s-a aflat noul Clubman.

https://youtu.be/Y9XqYAzbmTI

Toyota – Super Bowl 50

Deși nu era greu de ghicit, Toyota a ales promovarea lui Prius în spotul pentru Super Bowl 50. În cazul în care ați uitat, hibridul japonez nu a mai primit o reclamă pentru Super Bowl din 2004.

Adaugă un comentariu