Record: Câți oameni încap într-o Tesla Model S? Dar într-un Mini?

Câți oameni încap într-o Tesla Model S? Deținător al mai multor Guiness World Record, Carl Reese s-a gândit să găsească răspunsul la această întrebare și a înghesuit 19 membri ai familiei sale, dar și prieteni, în habitaclul modelului electric american.

Oficial, o Tesla Model S poate transporta cel mult șapte pasageri, prin configurarea opțională a pachetului cu șapte locuri. Dar cât de mulți pot fi înghesuiți „neoficial, dacă ai încerca, spre exemplu, să stabilești un record Guiness? Americanul Carl Reese are experiență în acest sens, fiind deținător al mai multor recorduri Guiness, așa că și-a convocat familia, rudele și prietenii pentru a încerca să afle răspunsul la întrebarea din titlu.

Fără eforturi deosebite, Reese a reușit să convingă 19 persoane să intre în mașină, un efort cu siguranță impresionant. Se poate și mai mult, desigur. Recordul mondial pentru numărul de persoane care încap într-un Mini este în prezent de 26. Într-un Model S, o mașină considerabil mai încăpătoare, ar trebui să se poate înghesui și mai mulți.

via | motor1.com

Adaugă un comentariu