Aerotravel anunță că din 1 noiembrie turiștii români se pot îmbarca pe navele de croazieră și beneficiază de condiții de rezervare flexibile (P)

Aerotravel, prin agenția organizatoare CruiseHub, redeschide sezonul croazierelor pentru turiștii din România, cu condiții de rezervare flexibile pentru croazierele cu date de operare care încep din 1 noiembrie 2020.

Croazierele, operate de MSC Cruises în Marea Mediterană, vor include pe itinerariul lor porturi din Italia, Spania, Franța și Malta. Tarifele încep de la 229€/persoană și includ 6 nopți de cazare în cabină interioară, pensiune completă și un plan variat de activități la bordul navei de croazieră (teatru, fitness, piscine, muzică live). Prețul nu include transportul aerian, asigurările medicale, excursiile la țărm, taxa de serviciu (10€/persoană/zi) și nici taxele portuare (120€/persoană).

Suntem bucuroși că, după o pauză semnificativă, vom putea oferi din nou croaziere turiștilor români, în condiții de siguranță sanitară sporită și bucurandu-se de aceeași experiență la bord. În prezent oferim itinerariile MSC, aceștia fiind primii care vor permite îmbarcarea cetățenilor români începând cu 1 noiembrie 2020. Un aspect pe care vreau sa îl subliniez, ține de condițiile de rezervare asociate acestui produs turistic, adaptate situatiei curente și care presupun posibilitatea modificării datei de îmbarcare cu până la 15 zile înainte de plecare’, a declarat Antonio Nițu, Directorul General al Grupului Aerotravel. ‘Îmi exprim speranță că, în câteva luni, și celelalte linii de croaziere care deja operează vor redeschide îmbarcările pentru cetățenii români, dacă situația sanitară se va stabiliza, iar Aerotravel, prin compania sa specializata, CruiseHub, va putea oferi noi itinerarii și experiențe interesante clienților, în croaziere maritime și fluviale’, a completat Antonio Nițu.

MSC Cruises a reluat croazierele pe 16 august 2020 pentru pasagerii din zona Schengen, cu MSC Grandiosa și MSC Magnifica, în timp ce Costa Cruises va reporni croazierele cu Costa Delizosa și Costa Diadema, cu prima plecare pe 6 septembrie 2020. Pentru început, din motive de siguranță, Costa Cruises va îmbarca doar cetățeni italieni, iar navele vor ancora doar în porturi din Peninsula Italică, urmând ca, ulterior, să își extindă progresiv operațiunile.

Intelegem preferința unora dintre clienții nostri, pentru destinații apropiate de Romania. Acestora (și nu numai) le răspundem printr-o ofertă nouă în portofoliul nostru: croazierele fluviale în Europa.Companiile de croaziere fluviale A-Rosa și Lüftner au reînceput operarea din această vară, cu itinerarii pe Dunăre, Rin, Duero, Main, Rhône și Sena. A-Rosa vă propune să descoperiți destinații celebre precum Viena, Budapesta, Bratislava, Amsterdam, Rotterdam, Porto, iar Lüftner vă încântă cu Strasbourg, Köln, Koblenz, Basel, Paris, Rouen sau Le Havre. Croaziera fluvială este cel mai plăcut mod de a descoperi frumusețea și cultura continentului european, dar și de a exersa pasiunile în croaziere tematice, precum cele dedicate de Lüftner golfului, cu itinerarii pe Sena și pe Dunăre. O croazieră fluvială are tarife pornind de la 775€/pers. și include 5 nopți de cazare la bordul navei cu pensiune completă, vinuri renumite la cină, cafea și ceai 24 h, cină de bun venit, program de divertisment la bord și toate taxele. Pasagerii se vor îmbarca pe 29.10.2020 și vor naviga pe itinerariul: Köln, Cochem, Koblenz, Mannheim, Strasbourg, Basel. În prezent, Lüftner îmbarcă cetățeni români, dar cu respectarea condițiilor de intrare în țara din care se face îmbarcarea.

Adaugă un comentariu