Află cum să-ți sculptezi brațele în mai puțin de o oră! (P)

Încă mai crezi că trebuie să dormi la sală ca să obții brațele puternice și definite la care visezi? Noi îți propunem 3 tipuri de antrenamente rapide, care îți vor revoluționa mersul la sală.

Chiar dacă obiectivul tău principal este definirea brațelor, după cum recomandă și antrenorii de la Sweat Concept, nu ar trebui să te gândești doar la exerciții izolate, care să pună la treabă exclusiv bicepsul și tricepsul. Trebuie să-ți formez rutină prin care poți lucra întregul corp – doar așa vei pune masă musculară într-un mod eficient!

TRX

Dacă nu ești deja familiarizat cu acest tip de exerciții, TRX înseamnă Total Resistance Exercises (Exerciții de rezistență totală). Acest antrenament inovativ se folosește de o serie de benzi elastice și de mișcări standard pentru a activa simultan cât mai multe grupe musculare. Avantajul acestui tip de exerciții este că utilizează gravitația pentru a-ți amplifica fiecare mișcare.

Durata antrenamentului este de doar 30 de minute, dar vei vedea destul de repede cum mușchii brațelor se conturează, iar forța lor crește.

 Les Mills Body Pump™

Poate îți dorești să lucrezi în continuare cu greutăți, dar să ieși din rutina plictisitoare de flexii și extensii ale bicepșilor. Les Mills Body Pump™ are un singur scop: să-ți tonifieze fiecare mușchi din corp repede utilizând greutăți medii.

Într-o singură clasă de 30, 45 sau 55 de minute se ard până la 540 de calorii. Secretul? La Body Pump™ sunt rare momentele în care vei apuca să pui bara jos: toate seriile de exerciții au zeci de repetări care intensifică antrenamentul. Vei construi masă musculară suplă, iar efectele benefice vor rămâne cu tine pe termen lung.

Circuit Training

Exercițiile în Sistem Circuit sunt un exemplu clasic de rutină care nu lasă niciun mușchi din corp nesolicitat. Aici poți lucra cât se poate de diversificat folosind tot felul de echipamente cum ar fi: bara de greutăți, mingea bosu, ganterele sau stepul.

Bonusul acestor exerciții este că vor împiedica stagnarea: adică acea perioadă în care deși lucrezi, nu mai observi niciun progres. Sistemul circuit îți permite să antrenezi cu fiecare exercițiu o altă grupă musculară, deci vei observa cum odată cu brațele de invidiat, îți vei tonifia și restul musculaturii.

Ridică ștacheta!

Vrei chiar mai mult de la antrenamentul tău? Atunci răspunsul ar putea fi un antrenor personal. În funcție de istoricul tău de exerciții și de nivelul la care vrei să-ți aduci mușchii brațelor, un fitness coach îți poate recomanda aparatele și antrenamentele care să te ducă acolo în cel mai scurt timp.

 

Adaugă un comentariu