Aflaţi informaţii despre sistemele pneumatice BILSTEIN. Vă punem la curent cu noutăţile în doar câţiva paşi

 

Suntem unul dintre cei mai mari producători mondiali de suspensii pneumatice atât în domeniul OEM, cât şi în cel aftermarket. Acest lucru e uşor de pierdut din vedere având în vedere că produsele noastre echivalează cu confortul, fiabilitatea şi durabilitatea fără de care viaţa de zi cu zi nu ar fi la fel de uşoară.

În anul 2017 BILSTEIN a produs peste 850.000 suspensii pneumatice, care au ajuns pe liniile de producţie de pe întregul glob, dar şi la furnizorii de piese aftermarket. Lista noastră de clienţi OEM include unii dintre cei mai renumiţi producători din lume cum ar fi Mercedes Benz, Jaguar, Land Rover, BMW şi Rolls-Royce, care au ales BILSTEIN dintr-un motiv întemeiat.

Suspensiile noastre pneumatice sunt motivul pentru care modele precum Rolls-Royce Phantom, BMW Seria 7 şi Mercedes Clasa S merg lin şi silenţios pe străzi, soluţiile pe care le dezvoltăm fiind menite să îmbunătăţească substanţial caracteristicile maşinilor. În mod similar, maşini precum BMW Seria 5, Mercedes Clasa C devin la rândul lor excelente devoratoare de kilometri. Dar asta nu e tot. Mercedes a ales să folosească tehnologia BILSTEIN şi pentru Clasa E, GLE şi GLS, iar BMW pentru Seria 6.

Pe altă parte, nu totul se rezumă la aspectele frumoase, deoarece suspensiile pneumatice implică şi aspecte ceva mai dure. Acesta este şi motivul pentru care Land Rover foloseşte tehnologia noastră pentru a crea unele din cele mai eficiente maşini off-road de pe planetă. Cu o capacitate de adaptare la fiecare curbă, suspensia pneumatică BILSTEIN folosită la Land Rover Discovery reprezintă cea mai bună alegere, folosind un sistem electronic inteligent pentru a face faţă oricărui tip de teren. Acelaşi sistem este folosit şi la modelele Range Rover Sport şi Vogue, facând astfel dovada unei dualităţi incomparabile şi asigurând o ţinută de drum extraordinară, atât on-road, cât şi off-road.

Aproximativ 350 angajaţi BILSTEIN lucrează exclusiv pentru a produce cele mai bune suspensii pneumatice, rolul acestei echipe bine închegate fiind de a dezvolta noi produse în fiecare zi. În ceea ce priveşte produsele noastre aftermarket, acestea sunt expediate în peste 90 ţări, în fabricile BILSTEIN folosindu-se în fiecare an în jur de 175 tone cauciuc pentru a crea cele mai bune suspensii pneumatice din lume.

www.bilstein.com

www.facebook.com/bilstein.de

Adaugă un comentariu