Alina Ceușan, Andra Gogan, Bianca Adam, Cristi Munteanu, Cristina Ich, Emil Rengle, Mimi și Vlad Munteanu, nominalizați la E! People’s Choice Awards (P)

CINE VA CÂȘTIGA TITLUL DE ROMANIAN SOCIAL MEDIA STAR OF 2020′ LA EDIȚIA DE ANUL ACESTA A E! PEOPLES CHOICE AWARDS?

 

E! Entertainment Television anunță începerea votului pentru E! Peoples Choice Awards ediția din 2020, premiile care celebrează toate formele de divertisment, acordate în totalitate pe baza selecției făcute de public.  E! invită fanii din întreaga lume să voteze pentru cele 40 de categorii din industria televiziunii, muzicii, filmelor și din pop culture. Perioada votării este 1 octombrie – 23 octombrie și are loc pe pca.eonline.com/ro sau Twitter.

Pentru a doua oară în istoria acestor premii, E! People’s Choice Awards a deschis o categorie dedicată României: Romanian Social Media Star of 2020, unde 8 concurenți vor intra în cursă. Anul trecut, Adelina Pestrițu a fost desemnată Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019.

 

Nominalizații de anul acesta sunt:

  • Alina Ceușan
  • Andra Gogan
  • Bianca Adam
  • Cristi Munteanu
  • Cristina Ich
  • Emil Rengle
  • Mimi
  • Vlad Munteanu

Fereastra de votare este deschisă între 1 octombrie – 23 octombrie. Fanii pot vota de pâna la 25 de ori pe zi/categorie/modalitate de vot (pe site, accesând pca.eonline.com/ro, sau prin mesaje Twitter). În data de 15 octombrie, voturile sunt dublate, echivalând un maxim de 50 de ori pe categorie /modalitate de vot. Pentru Twitter, postările trebuie să fie publice pentru a fi luate în considerare. Postările sunt luate în considerare dacă acestea conțin cele două hashtaguri: hashtag cu numele categoriei (#RomanianSocialMediaStar) și hashtag cu numele nominalizatului.

Spre exemplu: Votez pentru #RomanianSocialMediaStar pe #NumeleNominalizatului la premiile E! Peoples Choice Awards! #PCAs

Hashtagurile nominalizaților sunt: #AlinaCeusan, #AndraGogan, #bieadam, #CristiMunteanu, #CristinaIch, #EmilRengle, #Mimi, #VladMunteanu.

Gala E! People’s Choice Awards este difuzată duminică spre luni, 15 noiembrie, începând cu Live From The Red Carpet de la 02:00 a.m. și continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Ambele programe sunt reluate luni, pe 16 noiembrie de la ora 18:00.

Pentru noutăți și conținut exclusiv, urmăriți https://www.facebook.com/eentertainmentro.

 

Adaugă un comentariu