Arcurile pneumatice BILSTEIN B3: fântâna tinereţii în materie de suspensii

Vă oferim arcuri pneumatice la calitate OE, compatibile cu originalul

Arcurile pneumatice BILSTEIN B3: fântâna tinereţii în materie de suspensii

Cine îşi cumpără maşină cu suspensie pneumatică, alege să se bucure de un plus de confort la volan fără de care viaţa nu ar mai fi la fel. Din acest motiv, întreţinerea maşinilor dotate în acest scop presupune păstrarea caracteristicilor pozitive oferite de această soluţie high-end. În cazul în care se impune înlocuirea acestora, pentru maşinile în care arcurile pneumatice şi amortizoarele sunt montate ca elemente separate nu există alternativă mai bună decât arcurile pneumatice BILSTEIN B3.

Pe altă parte, cine pune calitatea pe primul loc ajunge să se bucure de nenumărate beneficii. Suspensiile trebuie să lucreze din greu pentru a face faţă denivelărilor de pe şosele, dar şi pentru a evita balansul şi zdruncinatul excesiv. Din acest punct de vedere arcurile pneumatice au sarcina cea mai grea, ele putând să îşi piardă etanşeitatea după câţiva ani de utilizare intensă.

Din fericire însă, avem soluţia optimă pentru astfel de cazuri, deoarece arcurile pneumatice BILSTEIN B3 sunt de calitate OE. Astfel, ne asigurăm că maşina dumneavoastră merge la fel ca în prima zi, iar durata de funcţionare şi confortul nu sunt afectate sub nici o formă, spre deosebire de alte tipuri de arcuri pneumatice oferite în aftermarket.

www.bilstein.com

www.facebook.com/bilstein.de

www.youtube.com/bilsteinde

Adaugă un comentariu