Aslavital Mineralactiv îți ghidează calea către frumusețe (P)

În goana după ultimele trenduri, după cele mai noi tehnologii, care este locul frumuseții în lumea modernă Naturalețea, autenticitatea, individualitatea, echilibrul cu tine și cu lumea exterioară au fost și vor rămâne în continuare cele care vor direcționa cursul frumuseții, indiferent de eră, spațiu sau tendințe. Iar natura va fi cea care va păstra mereu secretele frumuseții adevărate.

Inspirați de natură, specialiștii Aslavital au modernizat gama Aslavital Minerlactiv,  cu efecte detoxifiante și de protecție împotriva poluării urbane. Acum aceasta integrează formulări noi, inovatoare, un design dinamic, distinctiv și forme de prezentare mai comode în utilizare, pentru a răspunde nevoilor de combatere a stresului urban și a poluării, la care suntem expuși zilnic.

Gama Aslavital Mineralactiv împrumută de la natură vitalitatea, revigorarea și echilibrul, aducând o infuzie de tinerețe și naturalețe tenului. Argila naturală din munții Pădurea Craiului, un ingredient unic în România, se regăsește în componența fiecărui produs, stând la baza dezvoltării gamei.

Argila 100% românească este extrem de apreciată pentru proprietățile sale puternic detoxifiante, mineralizante și regenerante. Aceste beneficii, alături de puterea remarcabilă deechilibrare a corpului, proprietățile cicatrizante, calmante și antioxidante fac ca produsele din gama Aslavital Mineralactiv să asigure o protecție avansată împotriva penetrării impurităților, prafului și a expunerii la radiațiile UV și lumina albastră.

Noul complex de ingrediente include și Cobiodefender-ul EMR, un agent antistres cu rol esențial în revitalizarea metabolismului celular și repararea epidermică, și acidul Ferulic, unul dintre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți. Acțiunea singergică a acestor două ingrediente cu argilă naturală, de provenineță locală, asigură eficiența maximă a programului intens de protecție împotriva poluării urbane.

Mai mult, în urma măsurătorilor instrumentale, produsele și-au demonstrat eficiența și din punct de vedere al hidratării pielii și al efectelor anti-aging. De exemplu, după doar 20 de zile de utilizare a Fiolelor cu colagen, nivelul de hidratare a pielii a crescut cu peste 63%, iar ridurile fine au fost reduse cu până la 36%.

Cele 15 produse Aslavital Mineralactiv, în funcție de tipul de ten și de necesitățile sale specifice, pot fi încadrate în programe personzalizate de îngrijire. Pentru demachiere și tonifiere, gama oferă Apa micelară cu Argilă și Emulsia demachiantă detox, iar Fiolele hidratante detox și Crema hidratantă antipoluare SPF 10 sunt, prevăzute, pe lângă detoxifiere și protecție împotriva stresuluui urban, pentru pentru hidratarea tenului.

Din categoria produselor antirid, fac parte Crema antirid poluare SPF 10, Elixirul antirid și antipoluare, Fiolele cu colagen Aslavital Mineralactiv, Crema antirid cu calciu, Fiolele regenerare celulară și Crema netezire riduri de noapte, care previn îmbătrânirea cutanată, susțin regenerarea celulară naturală și elimină toxinele din piele, asigurând creșterea elasticității pielii.

Gama mai include și o Mască detoxifiantă cu cărbune peel-off și Pudra de Argilă pentru tratamente cosmetice. Aceasta din urmă poate fi asociată  cu diverse ingrediente naturale în preparea unor măști instant, rezolvând astfel anumite probleme specifice ale tenului.

Astfel, toate produsele Aslavital Mineralactiv te vor aduce mai aproape de natură, ajutându-te să descoperi secretele sale pentru menținerea frumuseții și sănătății tenului tău.

 

 

Adaugă un comentariu