Au fost desemnați câștigătorii Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020. Află care sunt cele mai bune agenții imobiliare din țară și ce dezvoltatori construiesc proiecte de top

Cele mai bune agenții imobiliare, oamenii cu rezultate remarcabile în real estate și dezvoltatorii din România care construiesc ansambluri cu adevărat spectaculoase au fost premiați în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020, o inițiativă Imobiliare.ro ajunsă la ediția a V-a. În premieră, decernarea trofeelor a fost difuzată live, online.

Eugene Estate, compania de consultanță imobiliară prezentă pe piața din Timișoara din 2000, a fost desemnată Agenția anului 2019 în România’, după ce a deschis un nou birou în Capitală și a creat peste 50 de locuri de muncă. Brandul a primit și trofeul pentru Creșterea spectaculoasă a anului 2019′.

Tot în cadrul primei gale online dedicate jucătorilor din real estate-ul românesc au fost premiate și cele mai bune agenții din marile orașe ale țării. Este vorba despre SudRezidențial (București), Hitch&Mosher (Timișoara), Blitz (Cluj-Napoca), Inter Imobiliare (Iași), Taboo Imobiliare (Sibiu), Actual Real Estate (Constanța) și iAdvise (Brașov).

Au câștigat trofee la Gala Profesioniștilor în Imobiliare și:

  • „Agenția nouă a anului 2019 în România’ – Figure 8
  • „Cel mai atrăgător birou de agenție imobiliară 2019′ – SudRezidențial
  • „Performanță în Online 2019′ – Figure 8
  • „Cea mai performantă echipă de vânzări Ansambluri Rezidențiale 2019′ – Premier Estate Management
  • „Extinderea anului 2019′ – RE/MAX România
  • „Investiție în educație 2019′ – Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România 
  • „Echipa de vânzări Superhero Dezvoltatori 2019′ – Decent Real Estate
  • „Echipa de vânzări Superhero Agenții 2019′ – RE/MAX Central
  • „Franciza imobiliară a anului 2019′ – RE/MAX România

Daniel Țigănilă și Georgian Marcu au fost desemnați cei mai buni agenți imobiliari din România, iar CEO-ul SVN România, Andrei Sârbu, a fost numit Antreprenorul anului 2019 în imobiliare’. De asemenea, Cătălin Priscorniță, CEO-ul agenției Blitz cu birouri în Cluj-Napoca și Brașov și președintele CEIR, a primit premiul pentru ‘Leadershipul anului 2019 în imobiliare’.

Titlul de cel mai bun dezvoltator imobiliar al anului 2019 a ajuns la One United Properties. Compania a intrat anul trecut, în premieră, în topul celor mai valoroase din România, fiind evaluată la 270 de milioane de euro. Tot anul trecut, One United Properties a tranzacționat una dintre cele mai scumpe proprietăți din țară, un penthouse de peste 6,8 milioane de euro.

Trofeul pentru Cel mai bun concept nou’ a fost acordat celor de la Prime Kapital pentru proiectul mixt de regenerare urbană Silk District, care va aduce pe piața din Iași 2.500 de apartamente noi, un hotel de 4 stele, spații office și de servicii, iar premiul pentru Cel mai bun ansamblu rezidențial mass market’ a ajuns la Brașov, fiind acordat proiectului Sunnyville Garden aflat în portofoliul dezvoltatorului Wallberg Properties.

Lista câștigătorilor Galei Profesioniștilor în Imobiliare este completată la categoria dezvoltatori imobiliari de:

  • „Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate în 2019′ – Gran Via Park
  • „Investiție în piețele rezidențiale locale 2019′ – Cloud9 Residence
  • „Excelență în implicare în acțiunile de caritate ale anului 2019′ – Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România Urbanis
  • „Cel mai bun marketing online 2019′ – Cosmopolit Development
  • „Proiectul verde și smart al anului 2019′ – LOFT green apartments
  • „Cel mai bun ansamblu rezidențial de case sau vile 2019′ – Westfield Arad
  • „Cel mai bun ansamblu rezidențial high-end 2019′ – ISHO Riverside

Gala Profesioniștilor în Imobiliare este un eveniment de referință pentru jucătorii activi în real estate, organizat de Imobiliare.ro. Candidaturile pentru această ediție au putut fi depuse în perioada 19 decembrie 2019-16 februarie 2020. Finaliștii au fost desemnați de două jurii formate din specialiști din domeniu și membri ai echipei Imobiliare.ro. 

Adaugă un comentariu