(P) Cauti un magazin de cadouri? Tricouri-misto.ro este cea mai buna alegere!

Zilele friguroase s-au dus, iar vremea de afară te duce tot mai mult cu gândul la concediu. Din păcate, mai ai ceva de așteptat, dar parcă vrei să ți-l aduci ceva mai aproape. Și atunci, ce faci? Simplu: apelezi la tricouri, care sunt foarte practice, și te ajută să faci față cu brio temperaturilor aflate în creștere. Dar oare banalul tricou nu poate fi purtat în așa fel încât să ai mereu un look perfect, fără ca acest articol vestimentar să pară deplasat? Specialiștii în fashion ne dau asigurări că răspunsul este unul afirmativ, iar în rândurile următoare vei afla câteva recomandări ale acestora.

Perfecte pentru stilul casual!

Tricourile însoțesc, de regulă, ținutele sport, dar sunt perfecte și pentru cel casual! Prin urmare, nu încerca să porți tricou la nunta unui prieten sau la serviciu, dacă acolo ai un dress-code ce trebuie respectat, dar în rest… nicio problemă!
Pentru când mergi la o petrecere între prieteni sau cunoscuți, tricoul este perfect pentru a fi purtat, dar și pentru a fi oferit în dar. Astfel, dacă ești în căutarea acelui dar perfect, vezi dacă nu cumva oferta de cadouri tricouri-misto.ro nu ar putea fi soluția pentru tine.

Alege cu atenție tricoul!

Oricât ar părea de ciudat, majoritatea dintre noi nu știe cum să aleagă cum trebuie un tricou. De aceea, fii atent la câteva tips-uri oferite de specialiști: dacă ești genul cu niște kilograme în plus, nu alege unul care să stea fix pe burtă. De asemenea, dacă ești ceva mai suplu, vezi un model care îți pune în evidență brațele sau toracele. Un tricou prea lung nu este indicat, cum nu se recomandă și unul prea scurt. Cel mai bine alege unul suficient de lung care, atunci când îți ridici brațele, să nu lase la vedere spinarea goală.

Decolteu în V sau semilună?

În ceea ce privește tricourile pentru bărbați, avem de a face cu două variante de decolteu: cel în V – denumit și anchior, și cele clasice, cu guler în semilună. În cazul primei variante, acestea sunt recomandată pentru acei reprezentanți ai sexului tare care au zona pieptului mai bine dezvoltată. În schimb, dacă ești genul de persoană care nu ‘trage de fiare’, un tricou cu un guler în semilună este perfect. Tu decizi care este cel care ți se potrivește mai bine.

Materialul din care este fabricat

Recomandarea specialiștilor este să apelezi întotdeauna la un tricou confecționat din materiale de bună calitate. Majoritatea dintre noi considerăm că bumbacul ocupă primul loc în acest clasament, dar mai sunt și alte materiale, la fel de bune din punct de vedere calitativ, și spre care ai putea să îți îndrepți atenția. Astfel, poți încerca și unul de bambus, care îți lasă pielea să respire, sau jerseu o combinație de bumbac și material sintetic care face ca tricoul să se așeze frumos pe corp. Cât privește materialele elastice, acestea sunt recomandate în special atunci când faci exerciții fizice, deoarece sunt mult mai confortabile și rezistente.

Prețul

După cum probabil știi, prețurile diferă în funcție de calitate, marcă și alte amănunte. Recomandarea noastră este să cumperi acele produse care să te avantajeze, și nu întotdeauna ce este la modă ți se și potrivește. Găsește cea mai bună soluție pentru tine!

Ce culori să aleg pentru tricou?

Paleta de culori este una bogată, dar cu toate acestea parcă nu toate se potrivesc. Există, potrivit specialiștilor în fashion, câteva culori cu care nu dai greș, și pe care ți le prezentăm și în rândurile următoare.

Negru

Este preferatul celor mai mulți dintre bărbați deoarece un tricou în această nuanță se potrivește de minune pentru mai multe situații. Poate fi simplu, sau cu dungi fine, sau cu unele printuri. De asemenea, există și multe tricouri negre, personalizate cu câteva imagini sau texte haioase, și care se dovedesc din nou a fi printre cele mai îndrăgite. Atenție însă: dacă alegi să-ți cumperi un tricou negru, alege unul de o bună calitate, deoarece în caz contrar riști să te confrunți cu unul care se decolorează rapid, și cu siguranță nu vrei să ai parte de așa ceva.

Gri

Este o culoare neutră, care închide sau deschide ținuta, după caz. Este o alegere indicată în special pentru cei care au un fizic de invidiat, pentru că îl pune în valoare.

Bleumarin

Este alternativa de la negru, și este o culoare mai plăcută ochiului. De regulă asociem negrul cu evenimente neplăcute din viața noastră, așa că un tricou bleumarin este cel care ne scoate din multe încurcături. Nu dai greș cu un tricou în această nuanță, care se potrivește la pantaloni de doc sau jeanși în diferite culori.

Alb

Sunt destul de pretențioase, în sensul că orice mică imperfecțiune sau pată neobservată capătă deodată dimensiuni uriașe în ochii privitorilor, dacă acestea se găsesc pe un tricou alb. Cu toate acestea, nimic nu se compară cu un tricou alb imaculat, așa că nu renunța direct la acesta.

În pantaloni sau pe dinafară?

Înainte de a final, vrem să răspundem la o ultimă întrebare a bărbaților: cum se poartă corect un tricou? Băgat în pantaloni sau pe dinafară? Specialiștii sunt de părere că un tricou trebuie să fie purtate băgate în pantaloni atunci când porți un alt articol de îmbrăcăminte peste. Astfel, dacă vrei să porți pe deasupra o cămașă descheiată, o jachetă sport, sau chiar și un sacou, în niciun caz nu purta tricoul pe dinafară. În rest, nu mai e nevoie să detaliem!

Adaugă un comentariu

Articole similare