Ce avantaje îți aduce ridicarea restricțiilor de circulație

Ne aflăm la doar câteva zile distanță de încheierea stării de urgență, iar dilemele tuturor șoferilor se leagă de ridicarea restricțiilor de circulație începând cu data de 15 mai. Dacă autoritățile încă mai caută formula finală a permisiunilor pe care le vor acorda în acest sens, putem deja să anticipăm modul în care pandemia va influența piața mașinilor rulate și traficul auto. Paradoxal, există și câteva efecte pozitive ale crizei pe care o traversăm.

Șosele mai libere

Chiar dacă nu vom mai fi obligați să completăm declarația pe proprie răspundere de fiecare dată când ieșim în trafic, acest lucru nu înseamnă că drumurile vor fi inundate de mașini. Numeroase companii din segmentul financiar, din industria IT sau din telecomunicații vor păstra pentru câteva săptămâni permisiunea ca angajații să lucreze de la domiciliu. Vei putea circula mai liber la ore de vârf în cazul în care nu te numeri printre cei amintiți sau dacă ai nevoie să rezolvi lucruri pentru care o conexiune la internet nu este suficientă.

Anunțuri auto cu discount

Chiar dacă economia mondială pare să se pregătească de o recesiune majoră, vânzările de mașini nu se vor opri. Dimpotrivă, persoanele fizice au acum la dispoziție facilități noi pentru a-și găsi mai ușor cumpărător pentru mașinile rulate pe care vor să le pună la vânzare. Un discount de 50% din prețul de publicare al unui anunt auto, precum și o reducere similară în cazul anunțurilor reactivate reprezintă cea mai bună cale de a dinamiza piața auto locală. Oferta este valabilă între 4 și 15 mai.

 

Prețuri mai bune la piesele auto

Mașinile noastre au nevoie de întreținere indiferent de dificultățile pe care le traversăm, mai ales într-o perioadă în care au staționat mai mult decât de obicei. Mai mult, există și proprietari de mașini care au amânat achiziția unui model nou, iar acum trebuie să acorde o atenție deosebită celui deja existent în garaj. Distribuitorii de piese au pregătit pentru această perioadă prețuri mai mici, iar tendința se va menține o perioadă lungă de timp.

Oferte SH tentante, la dealeri

Anunțurile auto care sunt postate de dealerii ce au în ofertă mașini rulate vor fi și mai atractive, nu doar după ridicarea restricțiilor, ci în toată perioada care va urma. Reducerile însemnate de prețuri sunt însoțite de servicii complementare foarte atractive, precum prezentarea video a mașinii pentru interacțiune minimă cu personalul din showroom, curățarea și dezinfectarea interiorului sau livrarea autoturismului direct la domiciliul cumpărătorului. 

Posibilitatea de a tranzita Ungaria

Pe 24 aprilie, autoritățile maghiare au hotărât să permită intrarea în Ungaria pentru cetățenii Uniunii Europene în scopul intrării sau tranzitării teritoriului. În cazul în care plănuiești o asemenea deplasare, trebuie să știi că va trebui să faci dovada, cu documente, că îți este asigurată intrarea în țara de destinație. De asemenea, va fi nevoie să efectuezi un interviu medical la frontieră. 

 

Nu știm pe ce perioadă de timp se vor răsfrânge efectele pandemiei asupra pieței auto, dar toate acestea vor putea fi depășite mai repede cât timp vom folosi oportunitățile de mai sus. 

(P) MATERIAL PUBLICITAR

 

Credit foto: Shutterstock

Adaugă un comentariu