Clasic feminin. Mereu actual. Cu Gerovital H3 Classic (P)

Într-o lume dominată de trenduri trecătoare, clasicul ramâne la fel de actual și atemporal, rămâne singurul fără vârstă. Iar frumusețea clasică a unei femei este definită de cel mai important accesoriu, pe care îl poartă o viață – pielea. O piele frumoasă este o piele sănătoasă. Iar aceasta presupune îngrijire constantă, corectă, cu produse de calitate, la cele mai exigente standarde, care să-i asigure aportul necesar de hidratare și protecție. Îngrijirea antiage înseamnă prevenirea ridurilor premature și a aspectului de piele ternă, obosită, adică o maturizare armonioasă, asumată.

Gerovital – peste 50 de ani de experiență antiage

Gerovital duce mai departe moștenirea cercetării antirid începută de prof. dr. Ana Aslan acum mai bine de 50 de ani. Astfel, integrează în formula cremelor Gerovital H3 Classic ingrediente de ultimă generație, cu efecte antirid dovedite clinic, adică acelea care stimulează producerea de colagen și elastină. Unicitatea gamei constă în complexul anti-age H3, care are ca scop prevenirea și combaterea semnelor îmbătrânirii tenului, având în același timp un efect geriatric asupra pielii. Juvinity, ingredientul care face parte din complexul anti-age, supranumit și rezervorul de tinereţe îndelungată a pielii, întârzie îmbătrânirea metabolică şi a nucleului celulelor și revigorează replicarea celulară. Acidul Hialuronic asigură tenului matur nivelul optim de nutriţie şi hidratare, restaurând bariera hidro-lipidică de protecţie, iar Vitamina E limitează stresul oxidativ, protejează acidul hialuronic, fibrele de colagen şi elastina din piele. Acestui complex anti-age îi sunt asociate și alte principii active în funcție de destinația fiecărui produs. Formulările cremelor sunt semigrase și grase, bogate în uleiuri, ceruri și grăsimi naturale cu mare putere de reconstrucție celulară.

Rutina de îngrijire antirid potrivită fiecărei vârste

Gama Gerovital H3 Classic conține opt produse, clasificate pe trei categorii de vârstă (+35, +45, +55). Pentru o piele hidratată, rutina zilnică trebuie să înceapă cu o curățare riguroasă, recomandată atât dimineața, cât și seara. Emulsia Hidratantă Demachiantă 2 în 1 eliberează tenul de impurități cu ajutorul unui disc cosmetic și, în același timp, hidratează și tonifiază pielea. Pasul următor este utilizarea Cremei Lift Hidratantă, care oferă un efect de lifting și revigorare sau a Cremei Intensiv Hidratantă (45+), care reface stratul hidro-lipidic protector al pielii prin structura bogată în uleiuri şi grăsimi naturale. Ridurile și liniile fine din jurul ochilor și buzelor au nevoie de o atenție specială, pielea din aceste zone fiind mai subțire și mai sensibilă la factorii din mediu. Aplicată zilnic prin masaj ușor, Crema Contur Ochi și Buze le previne și le tratează eficient.

Crema pentru ten matur, uscat, ridat, cu o formulă foarte grasă pe bază de 37% grăsimi naturale, are un efect geriatric intens, fiind dezvoltată special pentru vârsta 55+.

Mâinile au, de asemenea, nevoie de o atenție specială în îngrijirea zilnică, mai ales în sezonul rece, în care pielea este sensibilizată de la frig. În plus, de la spălări frecvente și utilizarea dezinfectanților, pielea se usucă, se înroșește și poate dezvolta eczeme supărătoare. Crema Regenerantă pentru Mâini hrănește și hidratează, previne şi atenuează semnele îmbătrânirii pielii mâinilor, primele afectate de trecerea timpului.

 

De ce avem nevoie de o cremă de noapte?

Pe timpul nopții, pielea se regenerează cel mai bine și este mai receptivă la substanțele nutritive. În același timp, se poate deshidrata mai ușor, fiindcă timp de mai multe ore de somn nu bem apă. Folosirea unei creme cu acid hialuronic asigură hidratarea necesară, deoarece acest ingredient activ captează umiditatea și o menține la nivelul dermei. Complexul de uleiuri naturale (soia, avocado, squalane, unt shea) şi Acidul Hialuronic din Crema Lift Restructurantă asigură tenului matur nivelul optim de nutriţie şi hidratare, restaurând bariera hidro-lipidică de protecţie peste noapte. Crema Antirid Nutritivă, destinată doamnelor de peste 45 de ani, are o formulă grasă, bogată în uleiuri, care oferă beneficii superioare pielii, prevenind şi atenuând semnele senescenţei tenurilor mature.  Testele clinice au dovedit o diminuare a ridurilor cu până la 39%.

Femeia ajunsă la vârsta certitudinilor știe că starea de bine și frumusețea nu țin de trenduri, de standarde, de o luptă împotriva trecerii timpului, ci, dimpotrivă, de acceptarea sa și îmbrățișează tot ce aceasta aduce bun cu sine. Iar Gerovital susține femeile să-ți mențină frumusețea naturală, marcată de farmecul experienței de viață, după motto-ul creatoarei sale, Ana Aslan: Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine.’

Adaugă un comentariu