E! urmărește în continuare povestea lui Nikki și Brie în noul sezon din ”Total Bellas” din 29 noiembrie, de la 22:00 (P)

Sezonul șase include nașterea celor doi copii, o lansare de carte plină de secrete și o posibilă mutare în casa visurilor.

Staruri WWE®, scriitoare în topul New York Times și antreprenoare, Nikki Bella® și Brie Bella® revin cu un nou sezon din Total Bellas, în premieră din 29 noiembrie, de la 22:00, la E!

Sezonul acesta Nikki și Brie se pregătesc pentru nașterea celor doi baieți și lansează biografia Incomparable’, în care Nikki dezvăluie un secret pe care l-a ascuns timp de 20 de ani. Pe măsură ce Brie îi împărtășește lui Nikki experiența despre nașterea și viața alături de un bebeluș, emoții puternice din trecut ies la suprafață.

Brie încearcă să îi aducă împreună pe Nikki și JJ, fratele lor, în speranța că cei doi își vor rezolva divergențele. Și ca și cum nu este suficient, frații află că mama lor, Kathy, are nevoie urgent de o operație pe creier. În ciuda a tot ce se petrece, surorile Bella găsesc timp să sărbătorească alături de familie și să analizeze dacă Phoenix este locul în care vor rămâne pentru totdeauna.

Total Bellas este produs de WWE și Bunim/Murray Productions. Gil Goldschein, Andrea Metz și Farnaz Farjam Chazan sunt producători executivi din partea Bunim/Murray Productions, iar Kevin Dunn și Chris Kaiser sunt producători executivi din partea WWE. Nikki Bella și Brie Bella sunt și ele producători executivi.

Află mai multe detalii pe pagina de Facebook E! Entertainment Romania:  https://www.facebook.com/eentertainmentro

 

 

 

Adaugă un comentariu