Ofertă specială pentru Toyota Corolla în Programul Rabla

Toyota Corolla își răsfață pasagerii cu o ofertă de spațiu impresionantă, dar și cu sistemele avansate de siguranță. Acum, pachetul Safety Sense este oferit în echiparea de serie. O veste şi mai bună:  au apărut oferte speciale pentru Toyota Corolla în Programul Rabla 2018.

Toyota  Corolla este cel mai de succes model din portofoliul Toyota, dar și cel mai vândut model din toate timpurile, cu peste 45 de milioane de unități în cei 51 de ani de carieră. Lansată în 2013, a unsprezecea generație a modelului iconic japonez a beneficiat anul trecut de o actualizare majoră, care a însemnat atât schimbarea designului, cât și pachetul tehnologic consistent.

La exterior, remarcăm fața agresivă, cu o grilă îngustă, încadrată de blocurile optice care acum dispun de lumini de zi cu LED în standard, precum și faruri LED adaptive (în cazul echipării de vârf Sol care include şi jante de aliaj). În spate, blocurile optice adoptă, de asemenea, tehnologia LED.

 O atenție deosebită a fost acordată interiorului, care aduce acum un stil mai conservator, dar și materiale plăcute la atingere, superioare calitativ. Esteticul este dublat de funcțional, iar o gamă nouă de echipamente face viața la bordul Corollei o plăcere.

La loc de cinste stă pachetul de sisteme de siguranță, reunite sub umbrela Toyota Safety Sense. Acesta include Avertizare asupra coliziunii frontale (FCW) cu asistență la frânare, Frânare de urgență autonomă (AEB), Avertizare la părăsirea benzii de rulare, Sistem de asistență pentru marcaje rutiere și Sistem de comutare automată între faza lungă și faza scurtă (AHB). Acest pachet este acum oferit standard clienților care optează pentru Corolla, î­ntr-o ofertă cu un preț extrem de atractiv.

Toyota Safety Sense care poate fi comandat pe Toyota  Corolla în echiparea Luna include atât funcții de confort (cum este comutarea automată între faza scurtă și faza lungă, spre exemplu), cât și informative (recunoașterea și afișarea semnelor de circulație pentru ca șoferul să poată ști în orice moment limitările în vigoare pe sectorul de drum respectiv). Însă principalul său atu este detectarea situațiilor potențial periculoase și avertizarea șoferului. În cazul în care acesta nu reacționează sau reacționează inadecvat, sistemul poate prelua controlul și frâna autonom.

Astfel, pentru depășirea benzii de circulație este emisă o alarmă vizuală și sonoră, acest avertisment fiind emis și atunci când sistemul detectează iminența unei coliziuni. Dacă șoferul frânează, dar cu o forță insuficientă pentru eliminarea pericolului, sistemul va mări automat forța de frânare, putând, de asemenea, frâna complet autonom când cel de la volan nu reacționează deloc la semnalele acustice și luminoase.

Nu trebuie să uităm nici de faptul că  Toyota  Corolla în echiparea Terra dispune standard de nouă airbag-uri.  O altă opţiune interesantă o reprezintă Sistem Park Assist (SIPA)- sistemul de asistenţă la parcare care poate fi comandat pe Toyota  Corolla în echiparea Sol.

Clienţii pot opta pentru Toyota  Corolla 1.33 Terra, Toyota  Corolla 1.6 Luna MT , Toyota Corolla 1.6 Luna CVT  şi Toyota Corolla 1.6 Sol CVT, acoperind toate planşele de preţ si pornind de la 12400 euro în Programul Rabla 2018 cu TVA inclus. Toate ofertele sunt disponibile aici https://www.toyota.ro/rabla2018.

Toyota  Corolla are o garanţie  de 6 ani sau 200.000 km.

Adaugă un comentariu