(P) Accesoriile auto

     Accesoriile auto sunt lucruri care fac ca utilizarea mașinii dvs. să fie mai confortabilă, mai convenabilă sau mai sigură sau care ajută ca mașina să arate bine și curată. Catalogul vă oferă o gamă mare de accesorii ce pot fi utile pentru orice proprietar de mașină. Acesta include următoarele categorii:
Covorașe auto. Produsele din această categorie sunt de neînlocuit în ceea ce privește păstrarea curată a podelei mașinii. Categoria mai include și suporturi capitonate pentru păstrarea lucrurilor, cum ar fi telefonul mobil pe panoul de bord.
Electronicele auto. Categoria asigură o gamă mare de diverse gadgeturi electronice si accesorii pentru acestea, de la modele de bluetooth la dispozitive de navigare prin satelit: toate aceste dispozitive ajură șoferul să nu fie distras de la manevrele necesare atunci când conduce.

     Produse pentru curățarea și îngrijirea caroseriei. Includ odorizante de aer și diverse scule și produse pentru curățarea caroseriei și a elementelor cum ar fi perii de interior, lavete și raclete, etc. Acestea ajută să păstrați curat exteriorul mașinii dvs.
Accesorii exterioare. Aceste accesorii, inclusiv cadrele pentru plăcuțe de frână, boxe de tavan, capace de roți și deflectoare de vânt, pot proteja aspectul exterior al mașinii sau pot ajuta ca transportarea de lucruri să fie mai ușoară.
Prelate. Această categorie include prelate de protecție pentru aripi, scaune, volan, anvelope sau chiar întregul vehicul. Scule de călătorie, urgență și de spargere. Include compresoare de aer, cricuri, pompe, lămpi, chei, lopeți, kituri de reparații pentru anvelope,  pene pentru roți, cabluri și încărcătoare de baterii. Toate sunt necesare la drum.

      Urgență și spargere. Această categorie conține truse de prin-ajutor, ciocane de urgență, stingătoare de incendii, veste de siguranță, lanterne și triunghiuri de avertizare. Astfel de accesorii sunt de neînlocuit in caz de situații de urgență.
Frânghii și curele. Categoria include banduliere de ridicat, curele și cabluri de tractare.
Perdele de soare. Aceste accesorii ajută la protejarea tapițeriei interioare a mașinii împotriva razelor solare.
Genți și organizatoare. Categoria include diverse lucruri pentru aranjarea convenabilă a portbagajului, cum ar fi genți, plase, etc. Această categorie conține și dezumidificatori și perne protecție gât pe timpul călătoriei.
Accesoriile pentru călătoriile cu animale de companie sunt prezente prin diferite huse pentru scaune, ce sunt convenabile în cazul în care călătoriți cu animalul dvs. de companie cu patru picioare.
Accesorii auto pentru copii. Această categorie include scaune pentru copii de orice vârstă, de la purtătoare de copii mici la scaune de rapel.

Frigidere auto. Acestea sigură capacitatea de a păstra băuturile sau mâncarea rece pe timpul călătoriei.

Achiziționați aici piese de schimb pentru mașina dvs.aici www.AutoDoc24.ro

Adaugă un comentariu