(P) Alege modelul de Volvo care ți se potrivește

Încă din 1927, producătorul auto Volvo îți asuma misiunea de a ajuta oamenii, făcându-le viața mai simplă și mai plăcută, oferindu-le în același timp un plus de siguranță. Angajamentul făcut de producătorul de autoturisme premium față de siguranța șoferilor și a pasagerilor a fost susținut, de numeroase acțiuni concrete în această direcție.

De ce să alegi Volvo?

Cel mai puternic argument pentru alegerea unui Volvo, indiferent de modelul preferat, este siguranța pe care brandul scandinav și-a stabilit-o ca misiune încă de la înființare, susținând-o prin acțiunile întreprinse de-a lungul timpului.

De la implementarea primei centuri de siguranță în trei puncte, în 1959, și până la primul înălțător pentru copii și a sistemului SIPS (Side Impact Protection System), angajamentul Volvo pentru siguranța la volan s-a concretizat în numeroase vieți protejate și prevenirea accidentelor în cazul multor generații din întreaga lume.

Pe lângă siguranță, avem eleganța minimalistă, tipic scandinavă, dar și experiența unică pe care o oferă fiecărui conducător auto, pentru contura imaginea uneia dintre cele mai apreciate branduri de autovehicule ale momentului.

Un motiv în plus pentru care din ce în ce mai multe persoane optează pentru un Volvo este fiabilitatea autoturismelor brandului suedez. Ne dorim cu toții atunci când achiziționăm un autoturism nu doar să funcționeze în parametri optimi, ci să o facă în acest fel pentru mulți ani din momentul achiziției.

Aceasta este promisiunea Volvo: autoturismele producătorului suedez au fost testate în cele mai dure condiții, pentru a putea asigura în permanență standardul înalt de calitate pe care utilizatorii brandului îl cunosc foarte bine și îl apreciază.

Folosește un configurator Volvo pentru a alege modelul potrivit

Personalizează-ți noul Volvo în funcție de dotările preferate, pentru a avea mașina care ți se potrivește, din toate punctele de vedere. Dealer-ul Volvo România ales te va ajuta să identifici modelul Volvo preferat, cel care se potrivește cel mai bine propriei personalități și stilului tău de viață.  

Fie că vorbim despre modelele Volvo XC40, ce inspiră tinerețe și exuberanță sau despre noul Volvo XC60, SUV-ul crossover ce integrează numeroase funcționalități ce oferă un confort special pentru șofer, dar și pentru ceilalți pasageri, câștigând numeroase premii, printre care și titlul de ‘Mașina anului 2018’ în cadrul New York Auto Show, suntem siguri că vei regăsi printre modelele de top ale producătorului scandinav varianta perfectă pentru tine.

Următorul pas este să alegi dealer-ul Volvo din București sau din țară preferat, care te va ajuta să identifici modelul și configurația potrivită ție și familiei tale. Varianta ideală este un dealer Volvo care propune modele în stoc, disponibile în orice moment. Vei intra astfel pe loc în posesia mașinii preferate, fără să fii nevoit să aștepți apoi o perioadă până ce comanda ta va sosi.

Totul pentru plăcerea de a conduce, eleganța designului scandinav, dar și siguranța oferită de producătorul care și-a asumat unul dintre cele mai ambițioase obiective din acest punct de vedere: ca începând cu anul 2020, nicio persoană să nu mai fie rănită într-o mașină nouă Volvo. 

Adaugă un comentariu