(P) Ariston Genus One, un exemplu de centrală pe gaz „smart“

Majoritatea românilor care își instalează o centrală termică în locuință preferă o centrală pe gaz, datorită numeroaselor beneficii de care se pot bucura în acest fel.

Alegerea lor are toate șansele să se dovedească inspirată atât pe termen scurt și mediu, cât și pe termen lung.

Avantajele pe care le oferă o centrală pe gaz

Un echipament de acest tip oferă o serie de avantaje semnificative, dintre care cele mai importante sunt următoarele:
• se dovedesc mai eficiente în încălzirea spațiilor mari;
• pot fi utilizate pentru toate tipurile de instalații de încălzire;
• au un randament ridicat, care poate fi îmbunătățit și mai mult cu ajutorul unui sistem de automatizare;
• pot fi reglate cu ajutorul unui termostat;
• au dimensiuni relativ compacte.

Datorită tuturor acestor motive, alegerea unei centrale termice pe gaz reprezintă cea mai bună soluție, dacă te afli într-o zonă în care ai acces la rețeaua de gaze naturale.

Ariston Genus One – alegerea perfectă pentru locuința ta

Dintre diferitele modele de centrala pe gaz disponibile în acest moment pe piața românească, Ariston Genus One se remarcă printr-o multitudine de dotări și facilități, care o fac cu totul deosebită.

Printre caracteristicile generale, se remarcă meniul smart, precum și instalarea și mentenanța simple. Echipamentul are posibilitatea de a se conecta la internet prin senzorul de cameră Cube S Net room sensor, astfel că funcțiile centralei pot fi controlate de oriunde.
Schimbătorul de căldură din oțel inoxidabil XtraTech este conceput special pentru a garanta performanța pe întreaga durată de funcționare, astfel încât există cu adevărat garanția unei încălziri durabile.

O altă dotare care face diferența este funcția auto-diagnoză. Mai precis, cazanul te informează în momentul în care este necesară o întreținere periodică. Datorită ecranului, este posibilă și scrierea referinței asistenței tehnice. Mai mult, este afișată automat orice problemă și este descris într-un mod foarte clar modul de rezolvare a eventualelor defecțiuni.

Funcția auto se referă la reglarea automată a încălzirii în funcție de trei senzori interni și unul exterior, iar funcția confort permite reducerea timpului de încălzire a apei calde menajere.

Un alt avantaj este reprezentat de dimensiunile compacte. Componentele interne sunt configurate și dispuse într-o formă compactă, iar datorită noului design ele se potrivesc în orice situație, oferind o notă de high-tech spațiului în care centrala pe gaz este instalată.

Eficiență sporită, datorită unor caracteristici inovatoare

Mai multe dotări ale acestui echipament asigură un grad foarte înalt de eficiență, după cum urmează:
• există un sistem de control al aprinderii pentru detectarea automată a gazului;
• eficiența sezonieră ajunge până la 94%, centrala pe gaz fiind capabilă să atingă clasa energetică A;
• raportul de modulare 1:10 permite optimizarea funcționării în funcție de spațiul de încălzit;
• în plus, consumul este redus și prin limitarea ciclurilor on-off;
• mai multe caracteristici sunt astfel gândite încât să ofere performanțe de încălzire constante, precum și control avansat și siguranță în orice condiții.

În ceea ce privește conectivitatea, tehnologia BusBridgeNet este construită astfel încât să poată integra și alte produse Ariston. Prin urmare, poți să combini mai multe produse și surse de energie pentru optimizarea consumului.

Interfața este dotată cu un ecran tactil de înaltă rezoluție, cu ecran LCD cu text complet și un meniu intuitiv, din care poți seta cu ușurință temperatura dorită, poți să activezi funcțiile și chiar să gestionezi diferite zone de încălzire.

Dacă vrei să asiguri confortul pentru tine și cei dragi, nu ezita să cumperi centrala pe gaz Ariston Genus One 35 kW sau 24 kW! Te vei convinge rapid că oferă cel mai înalt grad de satisfacție!

Adaugă un comentariu

Articole similare