(P) Avantajele închirierilor auto, explicate de specialiștii RINO Rent a Car

Nimeni nu mai este străin în zilele noastre de serviciile de închirieri auto. Au devenit tot mai populare și tot mai căutate acestea tocmai pentru avantajele pe care le oferă beneficiarilor. Care sunt cele mai importante dintre acestea ne explică reprezentanții unei cunoscute firme de inchirieri auto Cluj – RINO Rent a Car.

Închirierea unei mașini poate fi de mare ajutor în situații din cele mai diverse. Iată care sunt principalele beneficii de care au parte cei care apelează la serviciile de rent a car:

  1. Diversitate a opțiunilor

Indiferent de bugetul disponibil, de ocazia pentru care este necesară mașina sau de preferințele specifice ale celui care închiriază, există o diversitate de opțiuni la firmele de rent a car. În acest fel oricine își poate găsi o mașină care să deservească exact scopului propus, care să se încadreze în limita bugetului stabilit și care să mulțumească din punct de vedere al experienței de a conduce, etc.

  1. Mașina potrivită pentru orice ocazie

Pentru deplasări urbane la RINO rent a car se poate găsi soluția ideală: mașini de clasă compactă, ideale pentru traficul agitat al orașelor, cu un consum redus de combustibil. Dacă ceea ce se caută este o mașină fiabilă pentru o excursie, pentru un „road trip’, există de asemenea soluții. Inclusiv dacă prezența la un anumit eveniment impune crearea unei prime bune impresii, mașinile din clasa lux sau premium reușesc să mulțumească nevoile clienților. Practic, indiferent de ocazie se poate găsi mașina potrivită.

  1. Flexibilitate și disponibilitate extinsă la predare-preluare

Vestea bună pentru cei interesați de a închiria o mașină vine tot de la RINO rent a car. Preluarea și predarea mașinilor se realizează într-o manieră flexibilă, fie că este vorba de aeroport sau orice altă locație din oraș. De asemenea, disponibilitatea 24/7 oferă clienților siguranța că vor putea apela oricând la soluția închirierilor auto, pentru a avea parte de soluția potrivită de transport la orice oră.

  1. Tarife avantajoase la închirierile pe termen lung

Deși unii privesc închirierile de mașini precum un moft ce aduce și o cheltuială substanțială, realitatea este cu totul alta. Închirierea unui autoturism se poate dovedi în unele cazuri o alternativă foarte economică, în special pe termen lung. Prețul plătit scade pe măsură ce perioada de închiriere este mai îndelungată, iar clienții pot să beneficieze de discounturi substanțiale.

  1. Taxe auto diverse și asigurări – probleme uitate

A deține o mașină personală presupune plata de taxe și impozite pentru aceasta, precum și asigurările aferente, fie obligatorii ori facultative. Astfel de griji devin însă uitate atunci când se închiriază un autoturism. Toate taxele și impozitele sunt achitate pentru vehiculele oferite spre închiriere, de asemenea acestea având și asigurări RCA, full-casco, rovinieta, etc. Singurele griji ale beneficiarului se referă în cele din urmă la alimentarea cu combustibil și achitarea tarifului aferent închirierii.

  1. Grija întreținerii autoturismului devine uitată

Revizii tehnice, inspecții periodice, înlocuiri de piese și consumabile – toate aceste lucrări de mentenanță sunt realizate de proprietarul vehiculului, însă nu și dacă mașina este una închiriată. După cum s-a menționat și anterior, tariful de închiriere, combustibilul și eventual lichidul pentru spălarea parbrizului reprezintă singurele preocupări pentru cel care închiriază o mașină.

  1. Se evită uzura mașinii proprietate personală

Dacă urmează o călătorie ceva mai îndelungată și nu se dorește adăugarea kilometrilor suplimentari la mașina personală, o variantă mult mai avantajoasă este reprezentată de închiriere. Simplu și ușor, printr-o verificare atentă a mașinilor disponibile spre închiriere, cei interesați pot să rezerve autoturismul care se pliază perfect nevoilor din cadrul site-ului rino-rent-a-car.ro.

Ca un bonus, ideea de a avea parte de o nouă experiență a șofatului completează lista avantajelor de care vin însoțite închirierile auto. Cei interesați se pot bucura astfel de modele noi de autoturisme, complet echipate, care oferă confort și calități tehnice deosebite. Ca un fel de test-drive prelungit, modelul de vehicul pentru care se manifestă interes poate fi astfel închiriat pentru câteva zile.

Având în vedere toate aceste beneficii, devine evident de ce au crescut atât de mult în popularitate serviciile de rent a car. Atunci când vine vorba de închirieri auto Cluj, RINO Rent a Car reprezintă un reper pentru cei interesați. Mai multe detalii despre flotă, rezervări, termeni și condiții pot fi aflate accesând site-ul rino-rent-a-car.ro.

Adaugă un comentariu