(P) Bucură-te de călătorie cu lentilele EnRoute

 

Dacă, pentru unele persoane, șoselele sunt funcționale și necesare, pentru altele ele sunt fascinante și atrăgătoare.  Șoselele conectează locuințe, oameni, orașe și locuri de muncă, dar ne și permit să scăpăm de programul nostru agitat: în excursii, în vacanțe, în natură.

 90% din timpul de reacţie al unui şofer depinde de vedere. Situaţiile periculoase la volan, mai ales în cazul purtătorilor de ochelari, pot fi evitate cu perechea de ochelari potrivită. Hoya Lens România a creat gamele lentilele EnRoute şi EnRoute Pro în mod special pentru șoferi, aducând un plus de confort purtătorilor de ochelari cu lentile monofocale sau progresive, deoarece reduc solicitările la care este expusă vederea și oferă o experiență de condus mai relaxată.

Provocările stilului de viaţă modern

Stilul nostru modern de viaţă, şoselele tot mai aglomerate şi timpul din ce în ce mai lung petrecut la volan fac ca ochii noştri să fie din ce în ce mai solicitaţi. Cercetările arată că unul dintre motivele pentru care consumatorii merg la control la un specialist este acela că resimt un disconfort vizual în activitățile zilnice cum ar fi șofatul.

Lentile adaptate necesităţilor pentru şofat ce deschid noi drumuri

Şofatul este şi una dintre cele mai solicitante activități atunci când vine vorba de vedere. Ochii trebuie să proceseze cantități foarte mari de informații și să adapteze focalizarea rapid și des. Mai mult decât atât ceaţa, ploaia, zăpada, lumina puternică sau condiţiile cu iluminare slabă, pot afecta vederea. Luminile puternice și reflexiile pot să distragă atenția. În special, lumina vizibilă de înaltă energie provenită de la farurile cu LED și farurile Xenon poate fi orbitoare.

Percepția profunzimii, capacitatea de a distinge culorile și vederea periferică sunt reduse. La rândul ei, lumina albastră emisă de echipamentele de la bordul mașinii reduce acuitatea vizuală.

 Cum funcţionează EnRoute şi cum ne pot ajuta?

În detaliu, lentilele EnRoute au filtre cu prorietăţi diferite:

  • Filtru de accentuare a contrastului*: Acest filtru acentuează contrastul, percepţia culorilor şi reduce semnificativ strălucirea luminii.

* Acest filtru este disponibil numai pe EnRoute Pro

  • Stable View Enhancer şi suprafaţa dublă integrată oferă percepţie stabilă a imaginii, acuitate de precizie la distanţă, distanţa până la bord şi oglinzi şi comutarea lină între acestea. În plus, EnRoute Pro permite şi personalizare în funcţie de parametrii individuali de purtare ai şoferului.
  • Filtru pentru străluciri ce reduce considerabil efectul de strălucire a luminii vizibile provenită de la farurile cu LED şi farurile Xenon ale vehiculelor din trafic, de la iluminatul stradal şi de la echipamentele de pe bord. De asemenea, reduce semnificativ reflecţiile deranjante, îmbunătăţind în acelaşi timp percepţia contrastului şi a luminozităţii în condiţii de vizibilitate redusă.

Rezultatul tuturor acestor îmbunătăţiri ? Necesităţile de vedere în timpul şofatului 100 % satisfăcute şi o călătorie lină şi fără griji oriunde ai merge!

 

Bucură-te de călătorie cu lentilele EnRoute:

 

  • – Reducere semnificativă a reflexiilor și luminozității incomode provenite de pe contrasens
  • – O percepție mai bună a contrastului și luminozității în condiții de iluminat precar, ceață și ploaie
  • – Vedere clară și ageră la distanță, la nivelul bordului și al oglinzilor
  • – Acomodare rapidă și lină a focalizării între distanțe diferite
  • – EnRoute Pro create special pentru șoferii profesioniști

 

Dacă această gamă de lentile ţi-a stârnit deja curiozitatea, e bine sa ştii că le găseşti la magazinele partenere Hoya. Motivată de pasiunea pentru inovație și dezvoltare, Hoya Vision ridică în permanență standardele serviciilor oferite. Fie că eşti în căutarea unei soluţii pentru şofat sau pur si simplu ai alte necesităţi de vedere, ştii că la Hoya găseşti întotdeauna soluţiile perfecte! 

Adaugă un comentariu