(P) Care sunt lucrurile pe care trebuie sa le stii despre serviciul de inchirieri auto Bucuresti

Sa inchiriezi o masina pentru prima oara in Bucuresti poate fi o experienta dificila daca nu esti familiarizat cu serviciile pe care le pun la dispozitie diferitele companii. Cum intotdeauna doresti sa gasesti cea mai buna varianta si sa stii care sunt avantajele si dezavantajele de a apela la companii care ofera anumite tipuri de inchirieri auto Bucuresti, documentarea este un factor esential inainte de a lua o decizie.

Desi transportul public poate fi o optiune viabila in Bucuresti, sunt multe locuri in care nu poti ajunge cu acesta sau in care va trebui sa efectuezi multe schimbari si vei pierde mult timp pana la destinatie.

O masina inchiriata prin serviciul de inchirieri auto Bucuresti FocusRent.ro iti va oferi nu doar confort si libertate de miscare, ci te va tine departe de riscul de a fi nevoit sa apelezi la un taxi in caz ca vei ramane blocat intr-un loc, din cauza ineficientei mijloacelor de transport in comun.

Desi nu toti taximetristii se preteaza la asemenea practici, este foarte cunoscut faptul ca, uneori, daca nu cunosti exact traseul cel mai scurt, ei vor avea grija sa isi asigure o ruta mai profitabila pentru ei insisi.

Pentru a fi sigur ca alegi compania potrivita, este nevoie de o documentare facuta cat mai in detaliu, pentru a nu avea suprize neplacute. Dar care sunt aceste posibile surprize neplacute pe care le poti intalni in domeniul de inchirieri auto Bucuresti?

  1. Costuri ascunse

Aceasta este una din cele mai des intalnite manevre pe care anumite firme neserioase de inchirieri auto Bucuresti le pot practica. Acestea se bazeaza, in primul rand, pe faptul ca, din lipsa de timp, clientul nu verifica toate informatiile disponibile sau, mai rau, exista chiar companii care ascund preturile reale ale inchirierilor.

Pe site pot fi afisate preturi foarte mici, atragatoare, dar care nu includ niciun fel de taxa si fara a mentiona vreun tip de garantie. O companie serioasa in aceasta privinta este FocusRent.ro, unde toate taxele si asigurarile auto (RCA, full CASCO, rovinieta) sunt incluse, iar tot ce trebuie cunoscut de catre client este descris pe indelete in pagina de “Termeni si conditii”.

  1. Se impun limitari

Cand apelezi la unele companii de inchirieri auto Bucuresti, poti intalni limitari de kilometri, care iti vor ingradi calatoria in mod considerabil. La FocusRent.ro nu exista asemenea restrictii si, in plus, poti calatori si in strainatate, iar singurul lucru pe care trebuie sa il respecti este sa inapoiezi autoturismul in aceleasi conditii in care l-ai preluat.

  1. Masini vechi

Intre firmele de inchirieri auto Bucuresti exista multe care nu au oferte variate, astfel ca ai de ales doar dintre masini vechi. De aceea, recomandam compania FocusRent.ro, unde toate autoturismele sunt mai noi de 5 ani, inspectate riguros si cu toate reviziile tehnice la zi.

  1. Profitul din garantii nereturnate

Atunci cand vezi costuri ridicate la garantii trebuie sa percepi asta ca pe un semnal de alarma. O tactica des folosita de companiile care vor sa faca profit din naivitatea clientilor este aceea de a cere sume absurde pentru garantie, pentru a-ti imputa apoi anumite daune la returnare, in mod nejustificat.

De toate aceste pericole este bine sa fii constient si de aceea te sfatuim sa apelezi la FocusRent.ro, o companie serioasa si cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Apeland la FocusRent.ro vei avea siguranta serviciilor de calitate, fara surprize, pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta atunci cand ai nevoie sa inchiriezi un autoturism prin inchirieri auto Bucuresti

    Au servicii de cea mai buna calitate

Adaugă un comentariu