(P) Ce trebuie să știi pentru a face o achiziție de mașini în rate fără avans

În societatea modernă actuală, autoturismul nu mai este un simplu moft, fiind o adevărată necesitate. Cei mai mulți conducători auto care au permis valabil și care știu cât de plăcut este condusul și cât de bine este să ajungă la destinație fără a depinde de orarul mijloacelor de transport în comun și fără a fi deranjați de ceilalți pasageri, cea mai mare dorința este să achiziționeze o mașînă pe care să o folosească în scop personal sau, de ce nu, în scop profesional pentru reprezentanții companiilor.

Pentru a putea beneficia de oferta de achiziționare mașini în rate fără avans, cei interesați pot să urmărească oferta www.sanauto.ro și să se convingă de eficientă acestui sistem de rate

Ce presupune sistemul de rate fără avans pentru achiziționarea unei mașini?

În primul rând, înainte de a achiziționa un autoturism, conducătorii auto trebuie să cunoască sistemul de rate de care pot beneficia. Pentru a cumpără un autoturism din oferta SanAuto, indiferent de vechimea acestuia, clienții trebuie să știe că nu este necesară încheierea unei polițe de asigurare CASCO și că vor beneficia de o rată fixă pe toată durata perioadei de finanțare.

În plus, clienții vor primi răspunsul în aceeași zi, iar contractul de finanțare se poate încheia pe o perioada între 6 luni și 5 ani în funcție de alegeri și de preferințe. După cum se poate deduce, să se aplice pentru achiziționarea unei mașini într-un sistem de rate fără avans, nu presupune un proces greoi.

Persoanele interesate trebuie doar să completeze un acord cu una dintre instituțiile financiare bancare sau nebancare de pe site, să aleagă unul din finanțatorii preferați și să trimită acordul însoțit de o copie a cărții de identitate, a numărului de telefon de contact și a modelului de mașînă pentru care aplică la adresa de e-mail. Răspunsul la astfel de solicitări va fi trimis în cel mai scurt timp de către specialiști.

Achiziționarea unei mașini nu a fost nicicând mai simplă!

Pe site-ul companiei, secțiunea Comandă Mașînă’ oferă posibilitatea de a se comandă autovehicule din stoc sau pe comandă, cu posibilitatea achiziționării în rate. Cei interesați trebuie doar să completeze numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, marca și modelul mașinii, tipul motorizării și combustibilului folosit, anul de fabricație și caroseria, cu posibilitatea alegeri cutiei de viteze manuală sau automată și cu specificarea bugetului pe care îl au la dispoziție în Euro.

Grație ajutorului primit de la un importator autoturisme second hand serios, care oferă posibilitatea achiziționării mașinilor în rate fără avans, la comandă, oricine își dorește acum un automobil, îl poate achiziționa.

Mai mult de atât, un furnizor serios de astfel de servicii care susțin achiziția de automobile, precum este SanAuto, asigura și servicii suplimentare: achiziționarea de piese și accesorii auto, de încheiere a polițelor de asigurări și acte auto.

Citind aceste informații, concluzia nu poate fi decât una: toți conducătorii auto vor putea să își găsească autoturismul la care visează sau care se va dovedi a fi mijlocul de transport ideal pentru ei și familiile lor.

Adaugă un comentariu