(P) Creditele online pentru pensionari, disponibile fără limită de vârstă

În mod obișnuit în statele dezvoltate, ieșirea la pensie nu înseamnă deloc finalul vieții active, ci un moment de transformare, chiar într-un mod fericit. După mulți ani de muncă intensă, se ajunge la o altă perioadă din viață, mult mai liniștită, dar nu lipsită de plăceri. Din contră, sunt anii în care există timp pentru orice răsfăț, de exemplu pentru călătorii.

Și în România, tot mai multe persoane care ajung la vârsta pensionării descoperă, în scenariul fericit, că pot face unele lucruri pe care le-au tot amânat de-a lungul timpului. Perioada de pensie este una în care se petrece mai mult timp alături de cei dragi, fără griji legate de partea profesională. Dacă există o oarecare stabilitate financiară, banii nu mai trebuie doar acumulați, ci și folosiți. Este “acum ori niciodată” – să îți permiți o vacanță în locuri la care ai visat de mult timp, să îți cumperi un super televizor cu ecran curbat, să investești într-o barcă de pescuit, poate în alte pasiuni. Nu mai este timp de amânat. Chiar dacă starea de sănătate nu este una excelentă, dacă situația este cât de cât bună, fiecare moment merită trăit intens.

Când banii nu sunt de ajuns pe termen scurt, se poate apela la un credit. Da, creditele nu sunt doar pentru salariați, ci și pentru pensionari. Un credit de nevoi personale pentru pensionari se ia mai ușor de la IFN-uri decât de la bănci. De exemplu, la Credius, nici măcar nu există limită de vârstă, ceea ce este un mare avantaj!

“Doriți să le faceți un cadou nepoților, să aveți parte de vacanța pe care ați așteptat-o o viață întreagă sau, pur și simplu, să vă rezolvați grijile zilnice? Cu Creditul pentru Pensionari, puteți să obtineți bani simplu și rapid. Nu vă faceți griji în privința anilor – la Credius, puteți să ridicați un credit indiferent de vârstă”, se precizează pe website-ul oficial al acestei instituții financiare nebancare din România.

Așadar, credite online pentru pensionari se pot solicita pentru orice motiv, cu flexibilitate în ceea ce privește suma și perioada de rambursare. Evident, ca pensionar, este bine să fii prevăzător și înțelept, să te împrumuți doar pentru lucruri care contează cu adevărat pentru tine (și pentru cei dragi). Ai putea crea amintiri de neuitat cu copiii și nepoții, planificând o călătorie împreună. Sau ai putea să renovezi locuința ori să investești în confortul propriu – o mașină de splălat cu clasă energetică mai bună, un uscător de rufe în condensare, un aparat de are condiționat modern, un cuptor electric simplu de folosit, un frigider no frost etc.

În Europa, în timp ce esticii au tendința mai degrabă de a pune răul înainte când vine vorba despre bătrânețe, vesticii au cu totul altă mentalitate – sunt mai optimiști și se bucură mai intens și de această parte din viață. Până la urmă, dacă ești ma fericit și mai pozitiv, ai toate șansele să ai o viață mai lungă. Atitudinea contează foarte mult pentru starea de sănătate, este dovedit de cercetările din domeniul medical. Acum există și în România instrumentele potrivite pentru a fi totul mai ușor chiar și la vârsta pensionării.

Adaugă un comentariu

Articole similare