(P) Cum poți proceda pentru a păstra distanța socială în contextul pandemiei de COVID-19 în caz de accident?

În România, accidentele rutiere nu sunt niște cazuri izolate, ci evenimente destul de dese, în care pot fi implicați chiar și cei mai experimentați șoferi. Cauzele unui accident rutier nu depind doar de stilul de condus al celui care se află la volanul automobilului, ci și de ceilalți participanți la trafic, de condițiile meteorologice și de starea drumurilor. Iar în contextul pandemiei cu COVID-19, chiar și un accident fără victime se poate transforma într-un caz complicat și greu de soluționat.

De aceea, pentru a veni în ajutorul șoferilor și a limita expunerea în public, unele societăți de asigurare și service-uri specializate în soluționarea daunelor rutiere pun la dispoziția clienților lor servicii online, care înlesnesc procedurile în caz de accident și protejează beneficiarii de riscul de infecție.

Cum poți aviza constatarea daunelor în caz de accident fără a intra în contact direct cu nicio persoană?

Dacă deții o poliță de asigurare RCA la City Insurance de exemplu, prin serviciile oferite de Cafy JR poți aviza constatarea daunelor de la distanță, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la centrele de constatare. Prin serviciul City Insurance daune ai posibilitatea de a contacta experții Cafy JR în maxim 24 de ore de la producerea accidentului și face o programare online pentru constatarea daunei.

Avizarea unei daune City Insurance presupune din partea beneficiarului furnizarea de detalii privind starea automobilului implicat în accidente, informații în legătură cu împrejurările și cauzele în care s-a produs accidentul, date de identificare ale persoanei care solicită constatarea, precum și date de identificare ale posesorului autoturismului asigurat, precum și locul preferat pentru efectuarea constatării.

Întregul procedeu legat de avizarea daunelor se poate realiza online, modalitate prin care se limitează contactul direct cu alte persoane și implicit, riscul de infecție.

Ce avantaje oferă deschiderea unui dosar daune RCA City Insurance în caz de accident rutier fără victime?

În calitate de asigurat City Insurance, chiar și în cazul în care autoturismul tău a avut de suferit pagube grave în urma unui accident, problema este pe jumătate rezolvată. Prin serviciile oferite de service-ul Cafy JR, clienții care dețin o poliță de asigurare RCA City Insurance beneficiază gratuit de îndrumare și suport în deschiderea unui dosar de daune.

În plus, pe durata efectuării reparațiilor, pe lângă siguranța că autoturismul pe care îl deții are parte de cele mai bun tratament într-un service modern, în calitate de client primești îndrumare și asistență ori de câte ori ai nevoie.

Mai mult, chiar dacă autoturismul tău este avariat și reparațiile durează, nu ești lipsit de mașină pe durata desfășurării lor deoarece Cafy JR îți oferă la schimb un autoturism de care să te folosești până îl primești pe al tău înapoi.

Pe baza poliței de asigurare City Insurance, nu te costă practic nimic să-ți repari automobilul deoarece conform legii în vigoare, toate reparațiile sunt acoperite de asigurator. Astfel, dintr-o adevărată nenorocire, accidentul se transformă doar într-o amintire neplăcută care, din fericire, nu are repercusiuni și poate fi privită ca o importantă lecție de viață.

Adaugă un comentariu