(P) Cum să îți menții mașina impecabilă, în doar 3 pași simpli

Indiferent de marca mașinii pe care o deții sau de starea ei actuală, există câteva sfaturi de care ar fi bine să ții cont, dacă îți dorești un automobil impecabil și bine întreținut. Micile detalii fac, deseori, diferența, iar schimbările minore pot aduce satisfacții mari, într-un timp scurt.

Pe lângă obișnuitele vizite la spălătorie – sau mai degrabă între vizitele obișnuite la spălătorie – fii atent la următoarele aspecte și îți promitem că rezultatele te vor surprinde!

  1. Încălțămintea. Ai grijă ca de fiecare dată când te urci la volan, încălțămintea pe care o porți să fie, pe cât posibil, curată. Altfel spus, dacă nu obișnuiești să intri cu pantofii murdari în casă, nu ar trebui să o faci nici atunci când te urci în mașină: poți evita în acest fel nu doar urmele de murdărie de pe covorașe, ci și mirosurile neplăcute și persistente.
  2. Mâncarea. Nu este deloc un secret faptul că mesele din mașină se pot termina de multe ori mai rău decât ne-am dori noi – ceea ce se aplică și în cazul băuturilor care pot să păteze cu ușurință suprafețele din interiorul mașinii tale. Ai grijă de tapiseria ta și alege să păstrezi o atmosferă proaspătă și curată, evitând mâncatul în mașină.
  3. Fumatul. Dacă tot vorbim despre tapiseria mașinii tale, află că unul dintre cei mai mari dușmani ai săi este scrumul de țigară care, pe lângă mirosul neplăcut de care cu greu mai poți scăpa, îți poate distruge și tapiseria. Dacă ești fumător, optează, mai degrabă, pentru IQOS, dispozitivul de încălzire a tutunului care oferă aceeași satisfacție, dar care promite să nu îți ardă niciodată tapiseria și nici să lase în urmă mirosuri neplăcute.

Așadar, tot ce trebuie să faci pentru a avea o mașină curată și în stare impecabilă este să adopți aceste mici schimbări care se vor integra cu ușurință în stilul tău de viață și care promit să aibă rezultatele scontate. Desigur, asta nu înseamnă că poți uita de vizitele la spălătorie, ci doar că poți prelungi perioadele intermediare și poți economisi bani, fără să mai apelezi la procedee complicate precum cele menite să te scape de mirosul neplăcut de fum de țigară.

Mai multe detalii gasesti pe promisiunea.ro

taguri
Adaugă un comentariu