(P) De ce să apelați la o firmă de recrutare din Asia pentru a angaja muncitori stăini?

Migrația și criza forței de muncă sunt deja teme care se dezbat zilnic, la nesfârșit și care nu par să-și găsească rezolvarea prea curând, ba chiar se acutizează. Forța de muncă din România pleacă spre țări din Europa Centrală sau Nordică în căutarea unor condiții de viață mai bune și a unui trai decent.  România importă forță de muncă din țări asiatice, unde populația se confruntă cu lipsuri materiale mai accentuate decât cele din țara noastră și pentru care condițiile de aici sunt mai atractive decât cele din țările de origine.

Migrația forței de muncă, educația neadaptată și natalitatea scazută aduc și vor aduce un deficit de personal tot mai mare. Această realitate va limita foarte mult perspectivele atragerii de capital  și va pune în permanență frână dezvoltării economice. În aceste condiții, pentru a asigura buna funcționare a multor sectoare de activitate afectate de acest val general de negativism, companiile pot apela la o firma de recrutare Asia si angajare muncitori straini.

Pentru a veni în sprijinul angajatorilor din diverse industrii, precum cea hotelieră, HoReCa, servicii, producție, constucții, agricultură, industria ușoară, JR Recruitment oferă servicii complete de recrutare și angajare muncitori străini. Ea este una dintre cele mai recunoscute firme de recrutare forță de muncă de pe piață, ce activează în domeniul selectării și plasării forței de muncă încă de la sfârșitul anilor 90 în Germania, Olanda, Canada, Israel și acum și în România. Compania aduce angajați din țari cu un nivel de trai mai scăzut decât cel din România, în principal din Asia. Cei mai mulți angajați străini provin din Filipine, Nepal, Vietnam, India, Indonezia sau Thailanda.

De ce să apleți la serviciile JR Recruitment?

Este una dintre cele mai importante firme de recrutare forță de muncă din Asia, cu experiență în selectarea și plasarea de forță de muncă de peste 25 de ani, ce cunoaște foate bine procedurile naționale și internaționale și legislația specifică domeniului de activitate.

Compania multinațională își desfășoară activitatea conform unor valori și principii respectate cu strictețe de-a lungul întregii activități, precum seriozitate și respectul față de clienți, încredere și deontologie profesională.

Personalul de care dispune este profesionist, instruit și dedicat. Recrutorii se ocupă cu  pricepere de selectarea și de plasarea celor mai potrivite persoane pentru posturile vacante, căutând să răspundă cât mai bine pretențiilor angajatorului și nevoilor angajaților.

Pe toată perioada selecției și plasării de personal, compania menține în permaneță legătura atât cu angajatorii, cât și cu angajații, încercând să medieze cât mai bine pretențiile cu obligațiile și responsabilitățile ce revin fiecăreia dintre părți.

Firma se ocupă nu doar de recrutarea și de protejarea intereselor fiecărei părți, ci și de integrarea cât mai rapidă și mai eficientă a noilor veniți în piața forței de muncă din Romania. De asemenea, ea își asumă obligația de a  interveni ori de câte ori observă că nu sunt respectate clauzele contractuale și sunt încălcate drepturile oricăreia dintre părți.

În România, există multe domenii de activitate în care este nevoie de importul de angajați străini. Și ar fi și păcat să nu se apeleze la această variantă, atâta timp cât acești angajați sunt foarte muncitori și responsabili în munca pe care o prestează. Aducerea de muncitori din Asia este foarte importantă pentru salvarea anumitor domenii de activitate, precum industria alimetară, construcțiile, industriile de producție, domenii logistice, comerț.

Care sunt principalele avantaje ale aducerii forței de muncă din Asia?

În condițiile în care realitatea românească nu mai poate suplini acest deficit, aducerea de forță de muncă din străinătate este singura soluție pentru a acoperi acestă lipsă.    

De cele mai multe ori prezența acestor muncitori are următoarele avantaje:

  • ocuparea locurilor de muncă libere
  • personal calificat
  • costuri mai mici cu ocuparea forței de muncă
  • o stabilitate mai mare a ocupării locurilor de muncă
  • interacțiuni culturale.

Așadar importul de forță de muncă din Asia, care are deja o vechime de peste 10 ani, este benefic pentru piața muncii din România și va continua să crească constant.  Acest aport de forță de muncă contribuie la menținerea unor domenii importante de activitate, care altfel riscă să moară și care pot supraviețui doar grație acestui tip de import.

Globalizarea și deschidere granițelor pentru forța de muncă din străinătate are numeroase beneficii pentru piața forței de muncă și pentru situația economică a anumitor regiuni. Importul de forță de muncă ieftină din alte zone, în anumite sectoare de activitate, este o practică necesară pentru suplinirea deficitului și pentru supeviețuirea comunităților din care provin acești angajați.

JR Recruitment este soluția perfectă pentru rectutarea și plasarea de forță de muncă în acele sectoare de activitate care suferă din cauza acestui neajuns. Persoanlul recrutat este calificat și este angajat în conformitate cu toate procedurile naționale, internaționale și cu legislația specifică din domeniu.

În portofoliul firmei se află numeroase proiecte finalizate cu succes pentru companii ce activează în industria hoteliera, a restaurantelor, în domeniile frumusețe, agricultură, logistică, cazino-uri, ferme de animale și depozite logistice.

Pentru a beneficia de avantajele acestui tip de rectutare accesați site-ul Jordanriver.eu!

Adaugă un comentariu