(P) Electric Tour – in cartea recordurilor pentru cea mai lunga distanta parcursa cu o masina electrica: 24.000 km

Restart Energy sustine pilotul german Christian Gernemann in stabilirea unui nou record mondial pentru cea mai lunga distanta parcursa vreodata cu o masina electrica: 24.000 km. Supranumit Electric Tour’, acest eveniment va fi recunoscut si inscris in Guinness World Records.

Sustinut de Restart Energy, germanul Christian Gernemann porneste intr-un tur al Romaniei, cu tinta de a stabili un nou record mondial pentru cea mai lunga distanta parcursa cu o masina electrica – 24.000 km. La bordul unui Renault ZOE, Christian va traversa intreaga Romanie in aproximativ 2 luni si jumatate si va demonstra posibilitatea de a reincarca o masina electrica in cele mai indepartate si izolate parti ale tarii.

Calatoria va incepe sambata, 6 octombrie, chiar din fata sediului Restart Energy din Timisoara si se va incheia dupa 2 luni, in acelasi loc de unde a inceput. In decursul proiectului Electric Tour, Christian va demonstra beneficiile energiei verzi traversand peste 3.000 de localitati din Romania si va documenta locuri exceptionale, traditii si povesti unice. Iar cei ce vor sa il ajute sa descopere Romania, vor fi recompensati cu pachete de energie oferite de catre Restart Energy.

Asa cum cu o singura floare nu se face primavara, nici o viata mai buna nu se construieste pe cont propriu. Restart Energy crede intr-un viitor ecologic – un viitor verde – unde putem transforma visurile in realitate, impreuna. ‘Electric Tour este menit sa demonstreze puterea lucrului in echipa si realizarea visului nostru.’, spune Armand Doru Domuta, CEO Restart Energy.

Intreaga aventura va putea fi urmarita pe website-ul dedicat campaniei, www.electrictour.ro.

Restart Energy este o companie romaneasca independenta care ofera posibilitatea de a consuma si furniza energie verde. Este parte din Armand Group care, prin divizia Armand Energy, ofera solutii si expertiza in domeniul energiei alternative. Odata cu productia si furnizarea de energie regenerabila, grupul tinde spre  optimizarea tehnologiilor folosite in sistemele fotovoltaice, inclusiv in ceea ce priveste criteriile de dezvoltare  durabila.

Adaugă un comentariu