(P) Descoperă cele mai populare pariuri sportive din Formula 1!

F1 este cea mai mare clasă de curse auto reglementată de Federation Internationale de lAutomobile’ (FIA). Încă din 1950, această competiție a fost printre cele mai apreciate tipuri de curse cu mașini, iar competiția este câștigată atât de piloți, cât și de constructori, clasamentele fiind ținute separat.

Cursele de Formula 1 sunt urmărite cu sufletul la gură de milioane de persoane din întreaga lume, iar ofertele de pariuri sportive pun la dispoziția tuturor o gamă deosebit de variată de opțiuni de pariere. De regulă, nu știi ce să aștepți de la o cursă până când nu te informezi complet asupra condițiilor, echipelor și piloților. Dacă găsești o informație care să te ajute să găsești câștigătorul, este excelent!

Ce se întâmplă, însă, dacă informațiile pe care le descoperi îți oferă predicții care nu au legătură cu câștigarea etapei? Ai putea crede că acele predicții nu au valoare, însă ofertele de pariuri sportive te vor contrazice.

Atunci când pariezi pe Formula 1, nu ești limitat la câteva tipuri clasice de pariu, întrucât marile case de pariuri îți vor oferi opțiuni variate și o flexibilitate excelentă. Astfel, vei putea miza pe multe alte detalii care nu au legătură cu câștigarea cursei. Descoperă, în rândurile de mai jos, câteva dintre cele mai populare pariuri sportive din F1!

Victorie

Înainte să descoperi opțiunile speciale de pariere, trebuie să știi că cel mai popular tip de pariu în F1 este cel pe victoria unui pilot. Acest pariu este foarte simplu, astfel încât majoritatea pasionaților de sporturi cu motor aleg să mizeze pe câștigătorul fiecărei curse. Cotele pot fi deosebit de mari, în special dacă alegi un pilot care nu a dominat etapele de până în prezent.

Plasare pe podium

Aceasta este o altă opțiune deosebit de populară în rândul pariorilor pe sporturi cu motor. Dacă ai încredere într-un pilot mai puțin bine cotat, poți miza că acesta va prinde’ podiumul în etapa care urmează a se desfășura. Nu are importanță dacă acesta termină cursa pe primul loc, al doilea sau al treilea; pariul tău va fi câștigător.

După cum te așteptai, cotele pentru Plasare pe Podium sunt mai mici decât cele pentru Victorie, însă șansele vor fi de partea ta. Astfel, dacă nu ești sigur că pilotul în care ai încredere va putea învinge favoritul cursei, această opțiune de pariere este cea mai bună alegere. Există și variații ale acestei opțiuni, precum Plasare în Primele 6 Locuri sau Nu Încheie pe Podium.

Duel în cursă

Opțiunea Duel în Cursă este printre cele mai interesante și flexibile variante din cadrul ofertelor de pariuri sportive pe Formula 1. Astfel, vei avea de ales între doi piloți care se vor întrece pe circuit în ziua cursei, iar cel care se va poziționa mai bine la sfârșitul cursei va fi câștigătorul. Nu contează dacă sunt primii doi sau ultimii doi, ci contează doar care se plasează mai bine decât celălalt.

Pole Position

Ziua cursei vine cu o încărcătură emoțională foarte mare pentru pasionații de Formula 1, astfel încât mulți urmăresc întrecerea încă din stadiul calificărilor. Tocmai de aceea, marile case de pariuri sportive oferă șansa de a miza pe câștigătorul etapei de calificare dinaintea cursei. Dacă știi că un pilot se descurcă excelent pe un anumit circuit, poți paria că va pleca din Pole Position în ziua cursei, în urma câștigării calificărilor.  

Adaugă un comentariu