(P) EVENTURI – Arta manipulării fluxului de aer

Într-o lume care se schimbă constant, unde trend-urile’ devin istorie a două zi doar pentru că un influencer dictează asta sau lucrurile pur și simplu nu mai sunt ca altădată, este din ce în ce mai greu să ne mai placă ceva cu adevărat… să simțim ceva cu adevărat.

De aceea, mulți dintre noi ne refugiem în universurile paralele’ ale pasiunilor noastre – artă, știință, politică și multe altele. Dar să luăm că exemplu artă. Este destul de greu de definit, așa-i? Ea poate să se refere la atât de multe lucruri! Nu o să abordăm subiecte de beletristică și nici nu o să vorbim despre pictori celebri – ci despre tuning și sisteme de admisie sport.

Da, tuning-ul este și el o artă – scumpă de cele mai multe ori. Nu ne referim aici la scrierea unui software în sistem binar pentru a optimiza modul de funcționare al unei mașini – mai degrabă la montajul unor elemente hardware’ astfel încât rezultatul final să fie cel prevăzut, fără a forță anumite piese sau repere care vin instalate din fabrică.

Pasionații auto recurg în general la înlocuirea admisiei de aer, ansamblu care este strâns legat de airflow’-ul din compartimentul motor și, evident, de temperatura la nivelul acestuia. Pentru a putea beneficia de performanțe crescute recomandăm înlocuirea sistemului de admisie sport împreună cu un sistem de evacuare sport.

În acest moment, există un singur producător de admisii de aer care a reușit să atingă perfecțiunea și să transforme manipularea fluxului de aer într-o artă: EVENTURI. Cu un design complex și folosirea exclusiv a materialelor premium, admisiile de aer ale producătorului englez au pus stăpânire pe inimile (și mașinile) fanilor înrăiți ai tuningului.

Prototiparea extensivă, dezvoltarea și testarea riguroasă a produselor EVENTURI au stabilit un nou benchmark’ pe piață industriei aftermarket, oferind astfel o experiență îmbunătățită a condusului în viată de zi cu zi și câștiguri reale de putere și cuplu motor.

Chiar dacă producția englezilor constă în special în admișii de aer pentru mărci auto de lux precum Lamborghini, Porsche, Mercedes, Audi și BMW, aceștia oferă soluții și pentru topul de gama de la mărcile de volum – VW Golf GTI și R, MINI Cooper S JCW, Ford Focus RS sau Honda Civic Type R.

În România, mai multe informații despre EVENTURI sunt disponibile la dealerul autorizat Project 85 Automotive – pe website-ul Project 85 Automotive sau pe paginile oficiale de Facebook și Instagram.

Adaugă un comentariu