(P) Încărcătoare wireless pentru mașină – modele recomandate de specialistii GSMnet

Dețineți un smartphone care se încarcă wireless și credeți că ați scăpat de cabluri. Se întâmplă însă același lucru și în mașină? Cu ultimele tehnologii lansate, încărcătoarele auto wireless au devenit se pare tot mai uzuale. În plus, acestea au un design versatil astfel că joacă și rol de suport de telefon.

Create pentru a fi practice, modul în care arată și funcționează încărcătoarele de acest gen avantajează orice șofer, deținător de smartphone. Vor încărca eficient, vor menține telefonul într-o poziție sigură, stabilă, indiferent pe ce drum rulați. Permit folosirea telefonului cu o mână, datorită clamelor de prindere din dotare.

GSMnet.ro, magazin dedicat pentru pasionații de accesorii gsm de calitate 

Atunci când sunteți convinși că ar fi nevoie de un încărcător wireless și în mașină, magazinul online GSMnet.ro vine cu oferte greu de refuzat, cu modele și prețuri variate. Ușor de montat, capabile să încarce rapid dispozitivul mobil și având compatibilitate extinsă, incarcatoarele auto sunt un must have al oricărui conducător auto. Trecem în revistă și câteva dintre produsele recomandate și regăsite în magazinul online GSMnet.ro.

Încărcător auto wireless Tellur

Ideal pentru încărcarea telefonului cu modul QI în mașină, acest tip de încărcător include senzor pentru pornirea automată a încărcării. Poate fi montat pe bord, în grila de ventilație sau parbriz, iar în cazul în care este dorită deblocarea rapidă a dispozitivului din suport există buton tactil pentru asta. Este compatibil cu iPhone 8/8 Plus/ X/ XS/XS Max/XR (7.5W) și Android cu suport Fast Quick Charge (10W) – lista completă a dispozitivelor compatibile se regăsește în cadrul paginii dedicate a celor de la GSMnet.ro.

Încărcător auto wireless Ferrari

Luxul la el acasă este ceea ce spune acest încărcător wireless. Este căptușit într-un strat protector din silicon ce protejează perfect împotriva zgârieturilor, urmând designul de înaltă clasă al mașinilor de lux. Fiind dotat cu senzor automat pentru prindere și buton tactil pentru eliberare, acest dispozitiv nu va distrage atenția conducătorului auto pe parcursul condusului. În plus, vă puteți încărca telefonul „Fast Wireless Charge’ cu ajutorul încărcătorului de 10 W încorporat, fără a mai avea nevoie de accesorii suplimentare. De asemenea, suportul este dotat cu LED-uri laterale pentru a vă notifica în legătură cu statusul încărcării.

Încărcătorul auto wireless Ferrari se distinge prin atenția la detalii și prin calitatea materialelor folosite, astfel că cine își dorește să aibă accesorii de înaltă clasă în mașină atunci sigur va opta pentru un astfel de încărcător, folosit desigur și pe post de suport pe durata călătoriilor.

Încărcător wireless auto Totu Design

Din aceeași serie de încărcătoare wireless auto se remarcă și modelul Totu Design. Acesta include un indicator led pentru statusul de încărcare, dispunând în plus față de alte modele de protecție împotriva supraîncălzirii sau scurtcircuitării. Este simplu, compact, cu 4 magneți ce atașează telefonul de încărcător, stickerul magnetic de prindere fiind inclus în pachet.

Încărcător auto wireless HOCO

De data aceasta vorbim de prindere ușoară, în grila de la aerisire, indiferent că aceasta este verticală sau orizontală. Permite reglajul fin, pentru a oferi acces la vizualizarea ecranului telefonului din orice unghi și la porturile acestuia.

Fiecare dintre aceste modele de încărcătoare auto wireless este conceput pentru o gamă largă de telefoane. În alegerea dispozitivului dorit, luați în calcul eficiența acestuia, prețul, designul și sistemul cel mai avantajos de prindere și montare. Descoperiți și mai multe detalii despre încărcătoarele auto wireless și nu numai, accesând magazinul online GSMnet.ro. 

Adaugă un comentariu