(P) Începe fiecare zi cu produsele Gerovital H3 MEN!

Când auzi numele Gerovital, te gândeşti la primul brand antiîmbătrânire din lume şi, cel mai probabil, la cele mai bune creme de îngrijire a tenului pentru femei. Dar ştiai că Gerovital are şi o gamă completă, concepută special pentru bărbați, Gerovital H3 MEN?

Pielea, tenul și părul bărbaților au alte particularități fiziologice decât ale femeilor, iar procesele metabolice și hormonale sunt diferite. De aceea, îngrijirea corectă și eficientă trebuie să respecte aceste caracteristici și să îndeplinească nevoile specifice.

Ca să te simţi fresh întreaga zi, primul pas este bărbieritul. Recomandarea noastră este Spuma de ras Gerovital H3 Men, un produs îmbogăţit cu extract vegetal de Boswellia Serrata și Alantoină, având puternice efecte de hidratare, calmare și catifelare a pielii. În plus, mentolul oferă o senzație plăcută de prospețime. Pasul doi este aplicarea unui balsam după ras sau unei loţiuni, ambele cu efecte calmante şi revigorante, în funcţie de preferinţele personale.

Loțiunea după ras Gerovital H3 Men conține Bisabolol, ce acționează în profunzime, calmează pielea după bărbierit, ajută la accelerarea procesului natural de vindecare a pielii. Aquaxylul îmbunătățește funcția de barieră a pielii în timp ce crește și conținutul epidermal de apă, contribuind astfel la hidratarea pielii. Fiind o formulare cu alcool si mentol, oferă multă prospețime. Se aplică după bărbierit pe obraji și pe gât și se masează ușor până la absorbția lui, rezultând un ten proaspăt, hidratat şi revigorat.

Balsamul după ras Gerovital H3 Men are avantajul de a fi un produs cu o textură non-grasă, ce se absoarbe mai repede în piele. Ingredientele active ale produsului sunt bisabololul, care, alături de sootex, acționează în profunzime, calmează imediat pielea după bărbierit, ajută la accelerarea procesului natural de vindecare a pielii. Aquaxylul îmbunătățește funcția de barieră a pielii în timp ce crește și conținutul epidermal de apă, contribuind la hidratarea pielii, iar vitamina E asigură o acțiune antioxidantă, neutralizând radicalii liberi. Fiind o formulare fără alcool, balsamul previne apariția iritațiilor. La fel ca în cazul loţiunii după ras din aceeaşi gamă, produsul se aplică pe obraji și gât și se masează ușor până la absorbția lui, rezultând un ten proaspăt, hidratat şi revigorat.

Chiar dacă ridurile apar mai târziu decât în cazul femeilor, e bine să ştii că atunci când apar au tendința de a fi mai pronunțate. Tocmai pentru a preveni acest lucru, îţi recomandăm să foloseşti zilnic, dimineaţa şi seara Crema antirid Gerovital H3 Men. Are o textură uşoară ce luptă împotriva semnelor vizibile ale îmbătrânirii, hidratează în profunzime, reduce adâncimea ridurilor fine, conferă fermitate și tonicitate pielii. Ingredientele active ale cremei sunt: acidul hialuronic – hidratează tenul, diminuând pierderile transepidermale de apă, vitamina E – limitează stresul oxidativ, protejând acidul hialuronic, fibrele de colagen şi elastină din piele, juvinityîntârzie îmbătrânirea metabolică a nucleului celulelor şi rebalansează resursele energetice ale pielii, revigorând replicarea celulară şi complexul Sepilift de provenienţă botanică – conferă un efect lift marcant, îmbunătăţind fermitatea pielii şi corectând ridurile. Folosit cu regularitate, produsul garantează o piele netedă, hidratată, cu riduri mai puțin vizibile.

Gama Gerovital H3 MEN se regăseşte în toate magazinele de profil, supermarketuri, hipermarketuri, magazinele de brand ale companiei sau se pot comanda online, de pe site-ul https://www.farmec.ro/

taguri
Adaugă un comentariu