(P) 5 Motive pentru a-ți lua un Opel Crossland de la GTT! Design rafinat, calitate, fiabilitate, preț redus plus un voucher cadou de 500 euro!

Pe parcursul ultimilor ani, piata auto din Romania s-a aflat pe un trend ascendent, cu tot mai multi conationali achizitionandu-si masini noi, iar Opel fiind unul dintre brandurile castigatoare’, care au crescut chiar mai mult decat piata. Opel GTT, unul dintre cei mai importanti dealeri autorizati Opel, va prezinta, astazi, modelul Crossland X, un SUV de oras intrat in portofoliul Opel in anul 2017 si care poate reprezenta solutia ideala intr-un oras aglomerat si nu numai!

Producătorul german Opel, inspirat fiind de succesul pe care la avut crossover-ul Mokka, un SUV care s-a vândut în peste 120.000 de unități, de-a lungul timpului, s-a gândit să mai facă încă un SUV de Clasa 0, așa l-a creat pe Crossland X, un vehicul cu doar cu doar 6 cm mai mic decât Mokka.

Noul Opel Crossland X este dezvoltat pe platforma celor de la PSA, iar conform ultimelor teste comparative, Opel Crossland X s-a impus în fața concurenței (Renault Captur, Mazda CX 3, Peugeot 2008).

Opel s-a evidențiat față de concurență cu designul său elegant, partea frontală este dominată de o grilă discretă și de un set de blocuri optice care vine cu o semnătură LED, clasică pentru Opel, un bumerang dublat, o semnătură LED pe care o regăsim și în partea din spate. Plafonul poate fi comandat într-o culoare contrastantă sau poate fi panoramic. Acesta se contopește, în partea din spate, cu caroseria, printr-o custodă asemănătoare cu cea de la Opel Adam, fratele mai mic al lui Opel Crossland X, iar lămpile pe spate au aceeași semnătură LED sub formă de bumerang.

 

Opel Crossland X are un portbagaj cu o capacitate de 410 litri, asta înseamnă că este destul de generos. Volumul portbagajului poate fi crescut, deoarece la versiunile superioare, bancheta poate fi ajustată și deplasată, de asemenea poate fi comandat și cu o podea dublă.

O altă veste bună este aceea că, în partea din spate, totul ne aduce aminte de MPV, de un monovolum. Crossland X are suficient spațiu și la nivelul picioarelor, suficient spațiu la nivelul capului, în plus bancheta se poate trage pentru a elibera mai mult spațiu în portbagaj. Bancheta din spate dispune și de o cotieră centrală cu suport de pahare, bineînțeles toate acestea pe versiunile superioare de echipare ale lui Crossland X.

Designul planșei de bord ne trimite cu gândul la frații mai mari, Astra și Insignia, materialul din partea superioară este moale și prietenos, iar cel din partea inferioară este puțin tare. Crossland X  are în partea din față o cotieră foarte confortabilă montată pe scaun și un spațiu de depozitare pe consola centrală.

Un alt atu al lui Crossland X, acesta este plin de spații de depozitare, avem suport pentru sticle pe consola centrală, avem spațiu suficient și în portiere, iar la baza planșei de bord putem depozita o mulțime de lucruri.

Pentru Crossland X s-a făcut un up-date de ultimă oră, astfel acest vehicul a devenit una dintre cele mai tehnologizate mașini din segment, și observi asta imediat ce apeși butonul de START. În spatele volanului, se ridică afișajul head-up display-ului, între cele două ceasuri de bord clasice avem un computer de bord color, iar în centru avem un ecran de 8 inchi, aparținând sistemului IntelliLink. Acest display enorm este și  foarte prietenos, navigația se mișcă mult mai bine și este mult mai utilă decât cea a concurenților. Ergonomia este plăcută, pentru că nimerești absolut orice comandă a sistemului de climatizare și, pentru că tot vorbim de tehnologie, dacă introducem cablul într-unul dintre cele două usb-uri prezente aici (apropo avem și încărcare pentru inducție), atunci se poate oberva că această mașină vine cu Apple Car Play.

Sub capota lui Crossland X regăsim motorizări similare și altor mărci. Ne referim aici la motorul pe benzină de 1.2 litri care dezvoltă 81, 110 si 130 de cai putere. Există și posibilitatea de a echipa acest vehicul și cu motoare Diesel, unul de 99 si celălalt de 120 de cai putere. De exemplu, varianta de mijloc a unui motor de 110 CP, dezvoltă un cuplu de 205 Nm metru la pachet, un cuplu motor care începe să își facă simțită prezența încă de pe la 1500 rotații, cea ce înseamnă că mașina este dinamică și asta nu doar în oraș ci și în afara lui. Dacă doriți ceva mai multă putere vă putem recomanda versiunea de 130 de cai putere.

Să vorbim puțin și despre bucuria de a conduce, de a te simți confortabil, la acestă stare de plăcere ajungi și datorită poziției bune la volan, ajustarea pe înălțime a scaunului te poate face să te simți, fie ca într-o versiune compactă, sau ca într-un SUV-compact, pentru că îl poți ajusta, îl poți ridica foarte mult și atunci ai un câmp vizual mult mai mare și o prezență la volan mult mai înaltă.

Si pentru ca la Opel GTT incercam, an de an, sa ne surprindem in mod placut clientii si sa ne dezvoltam printr-un parteneriat win-win cu acestia, avem 10 Opel Crossland X pentru care va oferim cate un voucher cadou de 500 EUR, in ordinea „primul venit primul servit’. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul unic 0213456131 si / sau sa ne faceti o vizita la sediul nostru din B-dul Theodor Pallady nr. 42B, Bucuresti.

Putem spune că noul Crossland X se conduce ușor și sigur. Într-adevăr mașina este confortabilă, absoarbe foarte bine neregularitățile drumului.

În ceea ce-i privește pe șoferii cu înclinații sportive, îi asigurăm că-și vor lua cu siguranță rația de adrenalină – această mașina are un mare apetit pentru viteză, fapt recunoscut de toți posesorii vehiculelor din gama Opel. Crossland X se înclină ușor pe viraje și are un ruliu pronunțat, schimbarea treptelor de viteză fiind aproape perfect liniară. Acest autovehicul beneficiază de tracțiune față și de o bună repartiție a greutății, de o bună setare a suspensiei și de anvelope bine alese, toate acestea punând în valoare atitudinea sportivă a mașinii. Un alt plus, pe care-l vom trece, cu satisfacție, în dreptul caracterului sportiv și al dinamicității acestui vehicul, este că mașina nu are tendințe de subvirare, ceea ce înseamnă că vom putea să abordăm virajele pe traseele optime, astfel încât vom avea posibilitatea de a menține o viteză constantă, ridicată, atunci când vom ataca curbele.

O altă veste bună, Crosland X nu are un motor gurmand, o să putem să obținem consumuri acceptabile, evident că în funcție de stilul de condus, de traseul ales și ora la care ne aflăm pe drum, putem să ne bucurăm de un consum rezonabil de 7,5-8 l/100 km, în mediul urban.

Acesta a fost noul Opel Crossland X! Un nou SUV0 din partea celor de la Opel, un SUV care arată ca un monovolum ușor înălțat, un SUV cu foarte multă tehnologie, cu un preț abordabil și cu o gamă de motorizări care va fi pe placul românilor.

Speram ca aceste informatii detaliate v-au convins de faptul ca Opel Crossland X reprezinta cu adevarat o alegere excelenta! Va asteptam in showroom-ul Opel GTT, pe site-ul nostru www.OpelGTT.ro sau la telefon 0213456131! Am pregatit 10 vouchere cadou de cate 500 EUR pentru cele 10 Opel Crossland X pe care vi le oferim in aceasta super promotie!

Opel GTT! Masini mai multe, oferte mai bune!

    Daniel Mugur says:

    “Fiabilitate” . Am ras ceva dupa acel cuvant. Fiabil precum orice franceza… Daca vrei fiabilitate alegi japoneze si coreene altfel nu..

Adaugă un comentariu