(P) NOILE Ë-C4 – 100% ËLECTRIC ȘI C4: CITROËN PREZINTĂ HATCHBACK-UL DE NOUĂ GENERAȚIE!

  • Citroën își continuă ofensiva electrică în 2020 pe segmentul berlinelor compacte și prezintă primele imagini cu Noile ë-C4 – 100% ëlectric și C4.
  • Un hatchback compact de nouă generație cu totul inedit, care sparge tiparele segmentului compact și adaugă identitatea mărcii Citroën prin:
    • Posibilitatea de a alege între 3 motorizări: 100% electric, pe benzină sau diesel. 
    • Forța conceptului: o siluetă care adoptă mai multe coduri stilistice, ce marchează o nouă etapă în ceea ce privește designul Citroën
    • Confortul la bord: toate avantajele programului Citroën Advanced Comfort® amplificate de ë-Confortul versiunii electrice

  • Urmașe ale unei linii de berline îndrăznețe, printre care GS – aflat la cea de-a 50-a aniversare,
    Noile ë-C4 – 100% ëlectric și C4 vor fi prezentate în data de 30 iunie, în cadrul unui eveniment online.

ÎN CENTRUL SEGMENTULUI BERLINELOR COMPACTE

După ofensiva în segmentul SUV-urilor marcată de lansarea cu succes a modelelor C3 Aircross SUV și C5 Aircross SUV (300.000 și, respectiv 200.000 de unități vândute de la lansarea lor), Citroën se pregătește pentru o nouă etapă importantă și revine în forță în segmentul berlinelor. Berlinele compacte joacă un rol major pe piața europeană, reprezentând aproximativ 28% din vânzările segmentului C în 2019. Noile ë-C4100% ëlectric și C4 răspund la toate așteptările segmentului și propun, în același timp, un concept modern și plin de caracter, adaptat la mediul vremurilor noastre. 100% electrică, pe benzină sau  Diesel, berlina compactă de nouă generație propusă de Citroën este inspirată de clienți și de modul lor de a experimenta plăcerea la volan și deține toate calitățile necesare pentru a sparge codurile unui segment care trebuie să se reinventeze.

3 MOTORIZĂRI DIFERITE, LA ALEGEREA CLIENTULUI: 100% ELECTRICĂ, PE BENZINĂ SAU DIESEL

Noile ë-C4 – 100% ëlectric și C4 adoptă un stil modern și beneficiază de tehnologii avansate. Modelul este disponibil în 3 versiuni de motorizări diferite: 100% electrică, pe benzină sau diesel, pentru a permite clienților să aleagă motorizarea eficientă și performantă care răspunde cel mai bine nevoilor lor. Noul ë-C4 – 100% electric este cel de-al 5-lea model ce face parte din strategia de electrificare a mărcii Citroën, după C5 Aircross SUV Hybrid, Ami, ë-Jumpy și ë-SpaceTourer.

POSTURĂ INOVATOARE ȘI STIL ASERTIV

Noile ë-C4 – 100% ëlectric și C4 reprezintă un concept nou în segmentul berlinelor, cu o identitate unică și îndrăzneață. Cu o postură înălțată și asertivă, silueta îmbină eleganța și dinamismul unei berline cu forța și caracterul specifice SUV-urilor. Aerodinamică și fluidă, caroseria prezintă elementele specifice mărcii Citroën și este o expresie a noului stil adoptat de gamă. Interiorul primitor și echipat cu tehnologii inovatoare exprimă instant starea de bine, confortul, dar și un aer modern.

O NOUĂ EXPRESIE A PROGRAMULUI CITROËN ADVANCED COMFORT® 

Noile ë-C4 – 100% ëlectric și C4, reprezentative pentru programul Citroën Advanced Comfort® oferă un confort global: confort la rulare asigurat de suspensiile cu amortizare hidraulică progresivă și scaunele Advanced Comfort; confort în viața de zi cu zi la bord grație spațiului interior și dotărilor practice prezente la bord, printre care o inovație inedită pentru pasagerul din față care așteaptă să fie descoperită în premieră mondială; confortul sufletesc, asigurat de interiorul relaxant și luminos și confortul utilizării datorită tehnologiilor avansate și sistemelor de asistență la condus. ë-Confortul propus de  Noul ë-C4100% ëlectric asigură o funcționare silențioasă,  fluiditate și senzații de conducere amplificate.

O MOȘTENIRE A MAȘINILOR COMPACTE

Citroën și mașinile compacte au scris o poveste de succes încă de la primul C4, în 1928. O istorie din care face parte GS, ales Mașina Anului în Europa în 1971 și care celebrează cea de-a 50-a aniversare în acest an. O linie de automobile recunoscute de-a lungul deceniilor pentru caracterul, confortul și performanța lor: C4-1928, Ami 6/Ami 8, GS/GSA, ZX, Xsara, C4-2004, C4-2010 și C4 Cactus.

Marca Citroën 

Aflată în centrul pieței auto, Citroën s-a remarcat ca marcă populară în adevăratul sens al cuvântului, încă din anul 1919. Oamenii și stilul lor de viață sunt principala sa sursă de inspirație. Această stare de spirit este subliniată de semnătura Inspired by You’ și exprimată de modelele mărcii, ce îmbină un design unic și un confort de referință. Ca marcă generalistă, Citroën se remarcă prin experiența unică oferită clienților ( Citroën Advisor și La Maison Citroën’). În 2019, Marca a vândut 1 milion de automobile în peste 90 de țări. 

Adaugă un comentariu