(P) Vacanțele cu autorulote vor fi mai mult decât reușite cu aceste 3 sfaturi prețioase!   

Atunci când îți dorești ceva mai mult decât vacanțele clasice într-o stațiune, ai întotdeauna la îndemână posibilitatea de achiziționare a unei autorulote și schimbarea „regulilor de joc„ după bunul plac. Atunci când concediul tău nu va mai depinde de orele de plecare, de condițiile de cazare și distanța de la hotel sau pensiune până la obiectivele turistice din zonă, abia în acel moment te vei putea bucura de libertate deplină și relaxare totală!

Beneficiile folosirii unei autorulote sunt multe, însă acest articol va „vorbi despre câteva metode de a-ți face vacanța chiar mai frumoasă atunci când alegi această variantă de a petrece timpul în cuplu sau cu familia.

Astfel, considerând că deja ai „cântărit calitățile fiecărui tip de autorulote și ai ales modelul potrivit în funcție de necesitățile familiei, iată cum poți „trasa cele mai reușite concedii cu un astfel de vehicul!

Itinerariul

Ideal ar fi să îți planifici fiecare zi de condus exact așa cum planifici o vacanță clasică. Practic, va trebui să știi dinainte care este destinația și câte ore la volanul autorulotei va implica deplasarea. Cel mai bine este să organizezi activitățile astfel încât să poți ajunge la destinație până în ora 17. Astfel, veți putea să vă acomodați cu locația de campare și să cunoașteți eventualii „vecini.

Atunci când ai stabilit traseul, poți parcurge harta pentru a stabili și câteva puncte de oprire. Evident, acestea nu trebuie să fie restaurante sau pensiuni, dat fiind faptul că deja ai acces la frigider, mâncare și tot ce ai nevoie pentru a-ți trage răsuflarea și a-ți reface puterile pentru drum.

Poți parca în zona unui târg rustic (dacă vrei să te bucuri de diferite produse ale comunității) sau într-o zonă liniștită (în care poți trage un pui de somn). Ideal ar fi să nu conduci obosit, așadar ai putea lua în calcul mese mai mici pe parcursul călătoriei (pentru a nu te „moleși).

În plus, atenția trebuie să rămână la șosea pe toată durata condusului, motiv pentru care ai putea păstra momentele de distracție numai pentru opriri.

Locul de camping

Atunci când alegi o zonă în care să petreci noaptea, poți să te informezi și online în legătură cu locațiile perfecte de campare pentru autorulote. Astfel, în cazul în care alegi un camping amenajat, este bine să știi dinainte care sunt condițiile pe care le oferă și dacă mai au locuri libere. Practic, va fi necesar să te asiguri din timp că fiecare oprire va oferi momente de relaxare și distracție, nu neplăceri sau neînțelegeri.

Echipează-te corespunzător

Confortul din timpul vacanțelor depinde foarte mult și de lucrurile pe care le iei cu ține. Astfel, asigură-te că ai toate elementele necesare pentru a dormi, mânca, bea și te distra în cele mai bune condiții. Unii preferă să ia o plită de mici dimensiuni, un arzător sau chiar un grătar pentru a întoarce câțiva mititei în mijlocul naturii.

Pe lângă acestea, poți lua în calcul câteva scaune foarte confortabile (precum fotoliile de pescuit), o pătură de picnic, farfurii, pahare și tacâmuri rezistente, care se spală ușor și care nu ocupă prea mult loc, câteva luminițe solare de grădină (pentru seri deosebite în natură), o boxă portabilă de calitate și chiar bicicletele (pentru aventuri pe poteci de munte).

Indiferent de tipul de vacanțe la care îți stă gândul sau de durata acestora, trebuie să știi că poți alege vehiculul perfect din cele peste 500 de modele de autorulote listate pe Autoline.ro!

Adaugă un comentariu