(P) Vezi cele 7 motive pentru care merita sa apelezi la o firma inchirieri auto Bucuresti!

Daca planificati o vacanta, va veni cu siguranta momentul in care trebuie sa faceti o rezervare pentru inchirierea unei masini. Exista atat de multe lucruri de luat in considerare atunci cand rezervati un autoturism de la firmele de rent a car Bucuresti incat uneori acest lucru poate parea o sarcina descurajanta. Exista o lista nesfarsita de site-uri si firme ce ofera servicii de inchirieri auto, deci trebuie sa gasiti o modalitate de a gasi cea mai buna oferta.

In primul rand, veti dori sa va asigurati ca puteti prelua si preda masina de inchiriat din locatia exacta de care aveti nevoie. Desi mai toate firmele ofera optiunea de a prelua masina inchiriata de la Aeroportul Otopeni, in unele cazuri se pot cere taxe suplimentare, asadar trebuie sa fiti atenti la acest aspect. 

Cu firma de rent a car EvoGo, nu va trebui sa va preocupe acest aspect, deoarece livrarea masinii se face in mod gratuit in orice locatie dorita de client, inclusiv la Aeroportul Otopeni. 

  • Posibilitatea planificarii in detaliu a perioadei de vacanta sau a calatoriei de afaceri 

Recomandarea este ca autoturismul sa fie rezervat cu o anumita perioada inainte pentru a avea timpul necesar pregatirilor adiacente si pentru a putea obtine in acest fel masina dorita la cel mai bun pret posibil. Rezervarea in ultimul moment, mai ales in perioadele de varf, poate fi o adevarata problema iar pretul poate sa creasca in mod semnificativ.

Atunci cand rezervati in avans, puteti sa verificati linistit toate detaliile necesare, si sa luati in considerare inclusiv beneficiile unei inchirieri auto pe termen lung. Daca veti calatori intr-un voiaj de placere sau in scopul incheierii unei afaceri, probabil ca cea mai buna decizie pe care o puteti lua este sa va rezervati o masina de la compania de inchirieri auto pornind direct de la aeroport. 

Avand rezolvata problema transportului veti economisi timp si de ce nu, bani. Cand ajungeti la Aeroportul Otopeni, nu va mai trebui sa pierdeti timpul cu un taxi sau sa asteptati un prieten sau un asociat de afaceri sa va duca de la aeroport, deoarece aveti deja rezervata o masina care va asteapta sa o ridicati in momentul si locul la care ati specificat in comanda.

  • Folosirea eficienta a timpului liber si banilor dvs.

Un alt motiv pentru a apela la serviciile de inchirieri auto Bucuresti EvoGO este cunoasterea inca de la inceput a pretului final, fara taxe ascunse. In acest fel nu trebuie sa va faceti griji ca ramaneti fara bani pe perioada respectiva, asa cum se intampla daca folositi masina personala sau daca va bazati pe transportul public. 

In calitate de client, puteti obtine oricand informatiile necesare in vederea planificarii deplasarii in Bucuresti. Cand luati in considerare costul utilizarii unei masinii prin intermediul serviciului de rent a car veti vedea ca desi poate parea mai ridicat comparativ cu utilizarea vehiculului proprietate personala sau a transportului public si a taxiurilor, acesta vine cu numeroase beneficii: linistea, timpul economisit si comoditatea de a beneficia de o masina bine intretinuta atunci cand ajungeti la destinatie si pe care o aveti la dispozitie in mod constant este de un real ajutor pe parcursul intregii vacante sau calatorii de afaceri.

  • Varietatea unei game largi de optiuni de deplasare

Un motiv foarte important pentru utilizarea masinilor de inchiriat este faptul ca veti fi siguri ca veti primi servicii de calitate si nu va trebui sa cautati diferite mijloace de transport. Autoturismul va va asteapta deja la sosirea avionului si firma de inchirieri va va comunica toate detaliile in acest sens. 

Cand comandati masina, veti putea specifica exact dimensiunea, numarul de locuri, puterea si orice alte optiuni pe care le doriti. Puteti opta pentru o masina mai spatiosa in cazul in care familia este numeroasa, sau o masina mica daca doriti sa consumati mai putin combustibil. Dupa ce ati ajuns la destinatia dvs. de calatorie, mergeti in zona de inchirieri auto, luati masina pe care ati rezervat-o online, va incarcati bagajele si conduceti la locatia dvs. dorita sau la hotel. Nimic mai simplu. 

Atunci cand aveti nevoie de o masina pentru o calatorie de afaceri sau de placere, trebuie neaparat sa luati in considerare serviciile de inchirieri auto Bucuresti de la EvoGo. Confortul suplimentar pe care il experimentati si timpul economisit merita toti banii.

  • Asigurarea vehiculului inchiriat impotriva unor eventuale incident

Alegand asigurarea SCDW veti fi complet asigurati in caz de furt sau dauna indiferent de avariile suferite de autoturism. In plus, nu se va mai solicita depozit sau garantie. Chiar daca aveti aptitudini bune de condus, nu puteti garanta acest lucru si pentru ceilalti soferi de pe sosea. Orice ati decide, asigurati-va ca aveti o intelegere foarte clara asupra riscurilor contra carora sunteti acoperit de polita.

 Daca aveti intrebari legate de inchirierea de masini online sau de tipurile de asigurare sau depozit, puteti sa contactati firma de inchirieri auto Bucuresti inainte de a va rezerva vehiculul iar specialistii de la EvoGo va vor clarifica toate aspectele. 

  • Usurinta de calatorie chiar si prin zone necunsocute  sau de trafic urban aglomerat

Folosirea serviciilor de inchiriere de masini direct de la aeroport va permite sa va concentrati energia pe sarcinile pe care le aveti in calatoria de afaceri sau sa va bucurati de vacanta binemeritata. Va puteti deplasa fara probleme dintr-un loc la altul, in deplina libertate de miscare. La EvoGo, numarul de kilometri pe care ii puteti efectua este nelimitat. In cazul in care doriti, puteti opta pentru un sistem de navigatie GPS care sa va ajute la nevoie.

Veti fi complet independent impreuna cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri si nu va mai fi nevoie sa va coordonati programul cu cineva.

Evogo detine o flota variata de masini de inchiriat disponibile la un click distanta. Puteti gasi cele mai bune oferte de rent a car si puteti rezerva tipul de vehicul potrivit nevoilor si bugetului dvs. Aveti posibilitatea de a alege intre un sedan, SUV si masini compacte pentru a numi doar cateva oferte. 

EvoGo are vehiculul potrivit pentru orice cerinta, iar daca sunteti interesat de inchirierea unui autovehicul pe termen mai lung puteti beneficia de discount-uri importante precum si de oferte personalizate.

  • Intimitatea si confortul date de o masina inchiriata doar pentru dvs. si cei apropiati

Atunci cand calatoriti doriti sa vedeti aproape tot ce va ofera destinatia respectiva, dar uneori perioada este prea scurta pentru a reusi sa vizitati orice colt al orasului cu mijloace de transport in comun sau pe jos.

Inchirierea unei masini in Bucuresti este probabil cel mai bun lucru de facut in acest sens, puteti conduce cu usurinta dintr-un loc la altul, in masini noi si bine intretinute dpdv. tehnic. 

Pe masura ce vizitati orasul, aveti intimitatea dorita si va puteti relaxa. Scapati de aglomeratia din autobuze sau tramvaie sau de stresul gasirii unui taxi disponibil. Aceasta inseamna ca veti avea mai mult timp sa petreceti in familie in timp ce vizitati obiectivele turistice si veti avea sansa de a face cat de multe lucruri puteti. 

Nu toate destinatiile sau punctele de atractie din Bucuresti sau din imprejurimi pot fi vizitate folosind mijloace de transport in comun si chiar daca mergeti pe o distanta mai mica, exista riscul sa ramaneti blocati undeva sau sa pierdeti mult timp asteptand. Nu mai vorbim de faptul ca in acest fel, puteti lua in calcul o escapada la munte sau la mare. 

Inchirierea unei masini poate fi foarte utila pentru dvs. daca nu doriti sa va grabiti tot timpul si sa fiti intr-o alergare continua.  

  • Asistenta tehnica si logistica permanenta din partea firmei de inchirieri auto EvoGo

EvoGo ofera o gama larga de servicii rent a car pentru a se potrivi oricarei nevoi iar in oferta aveti la dispozitie inclusiv autoturisme de lux si optiuni suplimentare precum sisteme de navigatie sau scaune pentru copii.

In cazul putin probabil in care un autoturism necesita reparatii in timpul perioadei de inchiriere de catre client, EvoGo ofera optiuni de inlocuire pentru a se potrivi cerintelor persoanei respective. Oricand aveti nevoie de ajutor, puteti apela cu incredere la consultantii EvoGo. Acestia ofera asistenta telefonica in orice moment. 

Site-ul este bine prezentat, functional si usor de utilizat, avand toate informatiile necesare. Calculul pentru inchirierea unui autoturism este unul transparent, fara a fi incarcat cu taxe aditionale sau preturi ce nu corespund realitatii.

Angajatii companiei sunt amabili si de mare ajutor in gasirea vehiculului potrivit pentru situatia potrivita, iar acest lucru este cu siguranta unul dintre punctele forte ale firmei. De ce sa nu profitati de un confort binevenit la un pret excelent? Pentru servicii profesionale inchirieri auto Bucuresti apelati la EvoGo! 

Adaugă un comentariu