(P) Volvo XC40, un SUV compact, perfect adaptat vieții de oraș

Imaginează-ți piesa preferată care vibrează în 13 boxe diferite, în timp ce apeși pedala de accelerație a noului tău SUV compact ce îmbină designul scandinav, cu linii simple și bine definite, cu tehnologia smart, menită a-ți simplifica viața.

Modelele Volvo XC40 inspiră tinerețe și exuberanță, oferind conducătorului auto și pasagerilor o experiență unică odată cu fiecare călătorie.

Volvo XC40 a fost creat cu gândul la șoferii mai tineri ai familiei, ce vor fi încântați de tehnologia inovativă de la bordul mașinii, intuitivă și ușor de utilizat, concepută special pentru a face viața de zi cu zi mai puțin complicată.

Eleganța de care dă dovadă și experiența unică pe care o oferă mașinile Volvo fiecărui conducător auto a fost răsplătită anul trecut, în deschiderea celei de-a 88-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva, cu un bine meritat premiu:  Mașina Anului 2018 în Europa! 

Volvo XC40 îmbină tehnologia inovativă cu siguranța

În timp ce Volvo XC40 îți oferă performanță deosebită și ultimele tehnologii ale momentului, modelul este realizat cu același standarde înalte de securitate pentru care este renumit producătorul scandinav. Volvo Cars a ridicat constant  standardele siguranței rutiere încă din secolul trecut – să nu uităm că gigantul suedez este cel care a creat centura de siguranță în trei puncte în 1959.

Ultimele modele de mașini Volvo, printre care și XC40, sunt dotate cu tehnologia inovatoare City Safety, cu rolul de a identifica alte vehicule, pietoni, cicliști și animale mari din calea ta, avertizându-te atunci când o coliziune e iminentă și aplicând chiar frânele în cazul în care reacția ta nu este una imediată..

Funcția inovatoare Run-off road Mitigation este o altă garanție a siguranței pe care o ai la bordul Volvo XC40: aceasta detectează faptul că urmează să părăsești carosabilul neintenționat, folosind direcția și frâna pentru a te ghida înapoi pe banda de mers.

De ce să optezi pentru un SUV compact?

Un SUV compact este o versiune ceva mai mică a extrem de popularelor SUV-uri, ce îmbină spațiul util al unui break cu capacități specifice pentru teren accidentat. Varianta mini sau compactă a SUV-ului a fost proiectată pentru utilizarea în oraș, combinând numeroasele avantaje ale unei mașini de teren cu cele ale uneia de dimensiuni mai mici.

Cu un SUV compact beneficiezi de aceeași poziție înaltă de conducere a autovehiculului, ce îți permite o vizibilitate mai bună la volan. În timp ce spațiul este suficient și confortul tuturor ocupanților mașinii este garantat, consumul este redus, iar dimensiunile sunt mai mici, parcarea și manevrarea mașinii fiind mult mai simple – aspect foarte important, mai ales atunci când vorbim despre o mașină de oraș.

Sunt doar câteva motive în plus pentru a alege un SUV compact, și ce model ar fi mai potrivit decât Volvo XC40, autovehiculul care a câștigat numeroase premii în cursul anului 2018, printre care și mașina anului în Europa?

Indiferent de modelul de Volvo XC40 pe care îl alegi, Momentum, Inscription sau R-Design, vei beneficia de o paletă de culori unică, de materiale exclusiviste, un confort deosebit și tehnologie inteligentă.  

Află ultimele prețuri de vânzare pentru Volvo XC40 de la dealerii Volvo din București și din țară. Sau programează chiar acum un Test Drive la cel mai apropiat agent – vei avea parte de o experiență personalizată, beneficiind de asistență în timp ce conduci unul dintre cele mai apreciate modele de SUV Volvo.

Adaugă un comentariu