Performanțe pentru sportivii CSO Voluntari

Sportivii de la CSO Voluntari au început anul în forță, remarcându-se la concursurile sportive din primele săptămâni ale anului.

CSO Voluntari – atletism

La Concursul Unirea Principatelor au participat peste 150 de copiii, unde sportivii CSO Voluntari au dat dovada de curaj si pasiune fata de Atletism. Pe langa rezultatele exceptionale, sporitivii au reusit ca de la concurs la concurs sa arate ca in Voluntari există o comunitate unita orientată spre sport. Copiii care practică atletismul in cadrul clubului sportiv CSO Voluntari au castigat 21 de medalii de aur, 20 de argint si 12 de bronz.

CSO Voluntari – baschet

În cel de-al doilea meci din Faza a II-a, baschetbaliștii C.S.O. Voluntari deși au condus pe toată durata meciului, au fost egalați pe finalul partidei, ajungându-se la prelungiri unde favoriții noștri au pierdut cu scorul de 97-89.
În ciuda acestei înfrângeri, speranțele de calificare in play-off-ul Campionatului Național rămân intacte. Meciul acesta le-a arătat sportivilor că se pot bate cu orice adversar și că vor duce lupta până la sfârșit.
Pe 05.02.2020 la ora 18:30, în Sala de Sport Gabriela Szabo’, se va disputa meciul C.S.O. Voluntari – CSM Galați.

 

CSO Voluntari  – volei feminin

După un meci disputat, voleibalistele C.S.O. Voluntari, antrenate de Luka Valerijan, le-au învins pe 2 februarie, pe fetele de la CSM Lugoj cu scorul de 3-2(23-25;25-17;20-25;25-17;15:10), rămânând astfel în cursa pentru îndeplinirea obiectivului de a rămâne în Divizia A1.

 

Adaugă un comentariu