Sfat util – cum poți încheia rapid și sigur o poliță RCA

Asigurarea RCA este, potrivit legislației, obligatorie pentru toți deținătorii de vehicule, aceasta trebuind reînnoită în fiecare an (sau de mai multe ori pe an, dacă nu ai optat pentru o asigurare anuală). Dacă dorești cât mai puține bătăi de cap la încheierea asigurării RCA, acum o poți comanda online, din confortul casei tale.

Potrivit legii, dacă deții un autovehicul și nu ai o asigurare RCA valabilă săvârșești o contravenție sancționabilă cu amendă de la 1.000 la 2.000 de lei, reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcutelor de înmatriculare, până la prezentarea documentului privind încheierea asigurării RCA.

Pentru că polița RCA trebuie înnoită anual, iar procesul este destul de laborios dacă trebuie să te interesezi la diverse societăți de asigurări ce preț are asigurarea RCA în funcție de datele tale și ale mașinii, cea mai bună soluție este să apelezi la un formular online de calcul al tarifului, așa cum este cel de pe site-ul emag.ro.

Cu ajutorul acestuia vei afla simplu și rapid cât te-ar costa asigurarea RCA la cele mai serioase companii de asigurări din România și poți alege cel mai ieftin RCA. Mai mult, poți încheia asigurarea RCA online, din confortul casei tale, urmând ca aceasta să fie livrată acasă, prin curier.

Adaugă un comentariu