Stay Fit Gym – cel mai mare lanț autohton de fitness

Rețeaua de fitness Stay Fit Gym a luat naștere în 2012, odată cu deschiderea primului centru de fitness în București, pe Șoseaua Nicolae Titulescu, zona Basarab. De atunci și până în prezent, fondatorii lanțului autohton de fitness s-au concentrat pe dezvoltare, iar Stay Fit Gym numără acum 6 centre de fitness în București, iar un al 7-lea este pe cale să-și deschidă porțile în cursul lunii martie, în incinta Iride Business Park.

Stay Fit Gym le pune la dipoziție pasionaților de fitness și aerobic peste 6.000 de metri pătrați în 6 centre de fitness și cele mai noi echipamente. Fiecare centru este dotat cu sală de fitness, sală de aerobic, cycling, vestiare individuale și saună, iar echipamentele sunt înlocuite periodic pentru a oferi mereu cele mai bune condiții de antrenament. În plus, în jurul centrelor s-a format și o comunitate în care este ușor să te integrezi, #ComunitateaStayFit, pentru că aici este locul unde #GymAnxiety sau teama de a merge la sală este înțeleasă, iar membri sunt ajutați să o depășească.

‘Înțelegem că multe persoane se confruntă cu o teamă înainte de a veni prima oară la sală despre care aproape nimeni nu vorbește. Noi încercăm să le oferim toate condițiile și informațiile pentru a depăși cât mai repede acest obstacol mental. Acesta este unul dintre motivele pentru care, în urmă cu câțiva ani, am înființat și Stay Fit Academy, o academie de fitness care servește pentru noi drept pepinieră de instructori de fitness pentru cluburile noastre. Aici îi învățăm pe instructori nu doar elementele tehnice, ci foarte mult lucrăm și la partea psihologică, despre cum trebuie să abordezi clientul, cum să îl susții, cum să îl ajuți să-și depășească barirerele mentale cât mai repede. Pentru că greutățile de 5-10-15 kilograme înseamnă puțin față de greutățile mentale cu care omul vine la sală. Crede că poate e prea gras sau prea slab ori că nu are cel mai nou echipament. Toate astea sunt doar în capul lui, iar tot ce ar trebui să conteze este fatpul că a venit la sală și își dorește să se antreneze’, a spus Alexandru Lascăr, cofondator Stay Fit Gym.

Echipa Stay Fit Gym

Echipa Stay Fit Gym

Aplicația mobilă Stay Fit Gym

Rețeaua de fitness autohtonă a înțeles că pentru a ține pasul trebuie să îți dorești mereu să evoluezi. De aceea, una dintre facilitățile pe care le oferă membrilor este aplicația mobilă Stay Fit Gym, care poate fi folosită atât pe Android, cât și pe iOS.

Prin intermediul ei membri au acces la orarul claselor de aerobic pe care le pot rezerva foarte simplu, își pot seta notificări pentru clasele favorite, au cardul de membru direct în aplicație, sub forma unui cod QR, își pot verifica oricând detaliile abonamentului pe care îl pot prelungi aproape instantaneu sau pot beneficia imediat de ultimele oferte și promoții.

Clase de aerobic noi

Ceea ce am observat la Stay Fit Gym este că programul de aerobic este unul dinamic, care își dorește să răspundă la cerințele membrilor. Astfel, în funcție de ceea ce membri își doresc se adaugă noi clase ori se înlocuiesc cele vechi, pentru o dinamică a antrenamentelor cât mai bună și cât mai adaptată la nevoile clienților.

Printre clasele de aerobic numărăc: Hiit, Interval, Yoga, Zumba, Total Body Workout, Cycling, Step & Tone, dar și Karate Kyokushin, PUMP sau Metabolic Workout.

Dezvoltarea rețelei Stay Fit Gym

Pentru că au pornit de câțiva ani pe drumul extinderii rețelei, deschiderea celui de-al 7-lea centru, Stay Fit Iride, nu va fi și ultima. Rețeaua autohtonă de fitness cu capital 100% românesc va continua să deschidă centre în București și România, iar până la finalul lui 2022 se dorește extinderea la 15 cluburi.

‘Am început cu un singur centru în 2012, iar acum ne pregătim să-l deschidem pe al 7-lea și nu vrem să ne oprim aici. Avem capital 100% românesc și reinvestim o marte parte din profit în dezvoltarea rețelei care ne propunem să ajungă la 15 centre în 2022. Prin rețeaua noastră vrem să le oferim oamenilor un loc unde să se simtă ca acasă, să aibă condiții foarte bune de antrenament și să se simtă parte din familia Stay Fit Gym’, a spus Marius Preodișteanu, cofondator Stay Fit Gym.

Despre Stay Fit Gym

Rețeaua autohtonă de fitness, Stay Fit Gym a luat naștere în 2012, prin deschiderea primului centru, Stay Fit Gym Titulescu. În prezent pune la dispoziție peste 6.000 metri pătrați, șase centre de fitness și o comunitate care te ajută să te integrezi foarte ușor, #ComunitateaStayFit.

Cu peste 6000 de abonați activi, Stay Fit Gym are în componență Stay Fit Gym Cocor (Magazinul Cocor, etajul 3), Stay Fit Gym Pantelimon (Bulevardul Chișinău nr. 1), Stay Fit Gym Teiul Doamnei (Teiul Doamnei, nr. 35A), Stay Fit Gym Titulescu (Sos.Nicolae Titulescu, nr. 171), Stay Fit Gym Vitan (Str. Răcari, nr. 57) și Stay Fit Gym Liberty (Liberty Center) și Stay Fit Gym Iride (Iride Business Park) – în curând.

Toate abonamentele centrelor sunt de tip network, astfel că fiecare abonat are acces în 6 centre de fitness ultramoderne, fără alte costuri suplimentare.

#TrainTheWayYouAre

Adaugă un comentariu