Concluziile celei de-a zecea conferințe Vianor România

În perioada 26 – 28.09.2017 a avut loc la Poiana Brașov ediția a zecea  a conferinței VIANOR România, organizată de Nokian Tyres Finlanda si Rotis Lux București în calitate de Master Francizor.

La Conferință au participat toți cei 45 parteneri Vianor, împreuna cu alte firme din domeniu service roți și vânzări anvelope interesate să se alăture rețelei.

Temele de discuție au fost diverse:

  • evoluția globală a rețelei Vianor, anul acesta depasind 1.500 parteneri in Europa si SUA, incluzînd 45 centre în România;
  • prezentarea modelelor de anvelope premium de iarnă și all season Nokian Tyres: performanțe, recorduri, inovații;
  • prezentarea mărcii Nordman, linia 2 a mărcii Nokian Tyres;
  • pregătirea sezonului de iarnă: stoc suficient de anvelope, pregătirea personalului de vânzări și operațional, dotarea service și remediere echipamente dacă este cazul, focusarea pe nevoile clienților;
  • beneficiile membrilor Vianor.
  • materiale promoționale pentru sezonul de iarnă 2018-2019

Participanții au apreciat cu toții calitatea produselor Nokian Tyres, firmă care anul acesta a aniversat 82 ani de la inventarea primelor anvelope de iarnă pentru autoturisme de pasageri. De asemenea, cu mândrie Nokian Tyres se bucură de performanțe ca:

  • Record mondial de viteză pe gheață 335,7 km/h;
  • Prima anvelopă de iarnă cu clasa A de aderență pe carosabil umed – Nokian WR D4;
  • Tehnologie îmbunătățită pentru combaterea acvaplanarii prin aplicarea Efectului Coandă în construcția noului model – Nokian WR A4;
  • Tehnologia revoluționară Aramid Sidewall dezvoltată de Nokian Tyres face ca flancul anvelopei să fie rezistent la străpungere chiar și la contactul cu bordura sau cu pietre ascuțite. Nokian WR SUV 3 este prima anvelopă de iarnă din lume care a atins clasa A, cea mai înaltă clasă în sistemul european de etichetare al anvelopelor, pentru aderența la carosabil umed și eficientizarea consumului de combustibil;
  • Indicatorii DSI (Driving Safety Indicator – Indicator pentru uzura benzii de rulare) și WSI (Winter Safety Indicator – Indicator de uzură pe timp de iarnă), patentați de Nokian Tyres, de pe banda de rulare a anvelopei, contribuie la sporirea siguranței.
  • Anul acesta a lansat noul produs pentru iarnă, dedicat SUV-urilor: NOKIAN WR SUV 4 

Nokian WR SUV 4 – cele mai importante caracteristici ale acestei anvelope, concepută special pentru condițiile de trafic din Europa Centrală, sunt manevrabilitatea excepțională pe zăpadă topită (zloată) și siguranța în condiții de vreme rapid schimbătoare . Structura robustă și rezistență, în combinație cu cu flancurile din aramidă, asigură stabilitatea anvelopei și rezistența acesteia la perforările și tăieturile care ar putea să intervină în timpul rulajului pe șoșea.

Nokian Tyres a fost fondată în 1988, însă își are rădăcinile în anul 1898, când a fost înființată Suomen Gummitehdas Oy sau Fabrica de cauciuc finlandeză. Compania este cel mai nordic producător de anvelope din lume. Promovează și facilitează șofatul în siguranță, în condiții exigente. Anvelopele inovatoare pentru autoturisme de pasageri, camioane și mașini grele, sunt comercializate în special în zonele cu zăpadă, împădurite, și cu condiții de șofat dificile din cauza anotimpurilor schimbătoare.

Începînd din anul 2011, rețeaua Vianor este prezentă și în România, reprezentată de firma Rotis Lux București Master Francizor și importator oficial Nokian Tyres.

Adaugă un comentariu