Cum arată mașina perfectă pentru ea și cum se asortează cu outfit-ul?

Combinaţia perfectă a verii este reprezentată de un outfit cool şi o maşină sport. Producătorii auto au constat de multă vreme că maşinile frumoase sunt adevărate bijuterii lângă care vor să stea toate femeile.

Două treimi dintre maşinile noi apărute pe piaţă sunt achiziţionate de reprezentantele sexului feminin. În cele mai multe cazuri, doamnele sunt cele care decid până la ultimul cuvânt ce autoturism vor să conducă.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Femeile vor să fie mereu seducătoare şi atrăgătoare la volanul unei maşini care le pun în evidenţă valorile: stil, eleganţă şi putere. Acestea îşi doresc o maşină pe care se pot baza, care să reprezinte o declaraţie publică  de stil şi rafinament. Mai mult decât atât, o maşină pentru o femeie este foarte importantă deoarece trebuie să îşi permită să o cumpere şi să o întreţină.

Când va intra în vigoare NOUA TAXĂ! Într-un fel sau altul, TOȚI O VOM PLĂTI!

Ce a văzut un fermier pe terenul său în urma unei plimbări cu mașina. Nu mi-a venit să cred!’

Maşina perfectă pentru o femeie nu este şi maşina perfectă pentru un bărbat. Reprezentantele sexului frumos sunt atente la preţ, la calitate şi de ce nu, să se potrivească stilului vestimentar. Dacă doamna preferă stilul clasic, o rochie neagră, pantofi stiletto şi un parfum seducător, care merge la o cină sau la un eveniment important, are nevoie de o limuzină neagră, care să strălucească asemeni ei.

Dacă dimpotrivă, doamna este pe stilul casual sport, adidaşi, maiou de jogging şi pantaloni largi, pentru aceasta este ideală o maşină mică, sport, roşie cu care să poată ajunge uşor în orice loc dorit. Pentru doamna diafană, cu rochii vaporoase, colorate, fluide, cu balerini şi pălărie de paie, maşina romantică, de dimensiune medie, o culoare fuchsia sau galbenă este alegerea perfectă.

Maşina ideală la care visează orice femeie trebuie să fie full option pentru a depozita în ea tot ce are nevoie, se parchează singură, arată ca un dulap plin cu haine şi ca o trusă de machiaj, dar care să fie în acelaşi timp şi cea mai bună prietenă. Maşina perfectă pentru reprezentantele sexului frumos trebuie să fie încăpătoare, spaţioasă, stylish şi glam.

Vestea mult așteptată despre MICHAEL SCHUMACHER a venit DUPĂ 4 ani!      

Ai idee CÂT CÂȘTIGĂ UN POLIȚIST în România? Nu te așteptai la SUMA ASTA!

VIDEO Nu am chef să semnez, bă, procesul verbal!’. Smecher cu tupeu VS Poliția Română   

Adaugă un comentariu

Articole similare