Dacă artiștii ar fi mașini, cum ar arăta aceștia? Iată 5 cazuri amuzante de asociere

Uneori, imaginația nu pare a avea limite, mai ales când e vorba de mașini. Unii ziariști s-au întrebat ce automobile ar fi unii artiști cunoscuți la nivel mondial. Chiar dacă întrebarea pare la prima vedere amuzantă, rezultatul are un dram de adevăr în el. Iată ce a ieșit:

Lady GaGa ar fi Mazda RX-8

Din pricina faptului că este neconvențională și populară la nivel mondial, artista s-ar asemăna teribil cu Mazda RX-8. Iar outfitul vedetei este la fel de ciudat ca și liniile cu care a fost desenată mașina.

gaga

Coldplay ar fi BMW Seria 3

E clar că băieții de la Coldplay s-ar identifica cu popularul BMW Serie 3, spun ce de la carthrottle.com. Pentru că sunt cunoscuți, buni și rezistenți, la fel ca automobilul nemțesc.

coldplay

Taylor Swift ar fi Mazda MX-5 (NC)

Datorită calităților sale vocale, Taylor Swift s-ar putea regăsi în Mazda MX-5. Automobilul, foarte aspectuos de altfel, are o grămadă de opțiuni și îi poate mulțumi și pe cei mai pretențioși șoferi.

taylor

Pharrell Williams ar fi Porsche Boxster

Pharrell Williams este pe scenă îndrăzneț ca un Porsche Boxster în trafic. Artistul este cea mai bună alegere în categoria lui de muzică, la fel ca și automobilul. Mai aveți îndoieli?

pharell

Ed Sheeran ar fi Honda Civic Type R

Muzica semnată de Ed Sheeran răsună în cluburile din întreaga lume. În cazul în care cântărețul s-ar reîncarna în mașină, atunci acesta ar fi Honda Civic Type R. Mașina arată bine pe exterior, dar are un motor zgomotos la fel ca Ed Sheeran.

edsheraan

Sursă: carthrottle.com

Adaugă un comentariu

Articole similare