BMW nu vrea să piardă valul și pregătește trei modele electrice

În urmă cu ceva timp am tot auzit zvonuri cu privire la noi modele electrice din partea BMW. Ei bine, acele zvonuri sunt pe cale să devină adevărate. Conform publicației germane Handelblatt, în perioada imediat următoare, conducerea BMW va aproba trei modele electrice.

Vorbim despre BMW Seria 3, BMW X4 și un MINI. Toate cele trei modele vor primi undă verde, însă nu știm când le vom vedea pe piață. BMW Seria 3 ar urma să ducă un duel interesant cu Tesla Model 3, iar dacă germanul reușește să debuteze mai rapid pe piață, am putea vedea o luptă interesantă.

Citește și: BMW i3 îmbracă hainele Poliției Capitalei

Totuși, nu trebuie să uităm și de prețuri. Până în acest moment, BMW i3 se bucură de vânzări bune, însă prețul destul de ridicat, reduce din entuziasmul posibililor clienți. În aceste condiții, BMW ar trebui să găsească o soluție optimă și prețuri foarte bune pentru a putea domina segmentul.

Din păcate, acestea sunt singurele detalii pe care le avem, dar suntem convinși că germanii vor veni cu informații noi chiar în cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment care își va deschide porțile pentru presă la finalul lunii septembrie.

Citește și: BMW i3 – Versiunea cu autonomie mărită este disponibilă și în România

Via | Carscoops

Adaugă un comentariu