BMW-ul 507 deținut de Elvis a fost recondiționat și va fi prezentat publicului

Toată lumea știa că Elvis Presley a fost un pasionat al mașinilor. Un BMW 507 care i-a aparținut lui Elvis a fost găsit într-un hambar, restaurat, iar acum va fi prezentat publicului din cadrul Concursului de Eleganță de la Peeble Beach.

Dar acest exemplar are o istorie frumoasă. Mașina a debutat pe scena Salonului Auto de la Frankfurt, iar mai apoi a fost exemplar de test pentru presă. Pentru o perioadă scurtă, modelul a ajuns și pe mâinile celebrului Hans Stuck. În momentul în care Elvis a cumpărat mașina, dealerul a montat un motor nou. La origini, acest BMW 507 a fost vopsit în alb, însă Elvis este cel care a decis să schimbe nunața cu un roșu aprins. Motivul? Se săturase ca domnițele să scrie pe caroserie numerele de telefon.

Citește și: Istoria lui BMW 507

Cu timpul, informațiile s-au cernut, iar aceste exemplar a dispărut de sub reflectoare. Mașina a fost găsită în garajul lui Jack Castor, personalitate care cumpărase modelul în 1968. Din păcate, mașina nu se afla într-o stare foarte bună, iar BMW a decis să recondiționeze mașina. Exemlparul în cauză a fost prezentat în Muzeul BMW în cadrul expoziției Elvis BMW 507: lost & found’, iar acum este gata să fie “lansat” în cadrul Concursului de Eleganță de la Peeble Beach.

Sursa | Carscoops

Adaugă un comentariu