Dacia Duster Camp 2016 – Clienții SUV-ului de la Mioveni i-au testat abilitățile în off-road

La finalul săptămânii trecute, proprietarii, dar și fanii modelului Duster, și-au dat întâlnire la Zărnești, Brașov, pentru a testa calitățile de off-roader ale SUV-ului de la Mioveni. Dacia Duster Camp a ajuns la ediția cu numărul zece, iar vremea a ținut să strice puțin petrecerea.

Chiar și așa (noroi, sol îmbibat, vizibilitate redusă), proprietarii au reușit să testeze Dusterul atât pe drumurile de munte mai puțin bătătorite, dar și pe circuitul de motocross de la Zărnești. La fel ca în 2015, organizatorii au pus la cale și un concurs pentru a-i premia pe cei mai dibaci dintre participanți.

duster-camp_3

Tot cu ocazia Duster Camp 2016, Dacia a prezentat în premiră pentru piața locală, seria limitată Duster Black Touch. Detaliile complete despre modelul amitit mai sus le puteți găsi aici.

Povestea Dacia Duster a început la Geneva în 2010, iar în cei șase ani de viață, SUV-ul de la Mioveni a fost comercializat în peste 800.000 de exemplare în 44 de țări de pe 4 continente. Principala piață de desfacere pentru Duster rămâne Franța cu peste 240.000 de unități. Pe locul doi se află Germania cu 110.000 de exemplare, iar podiumul este completat de Italia cu 106.000 de unități.

Adaugă un comentariu